🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Възможности за презареждане в Hyatt Regency

Почивката в Hyatt Regency Sofia и Hyatt Regency Pravets Resort е за любителите на здравословен, активен и балансиран начин на живот

Възможности за презареждане в Hyatt Regency
Възможности за презареждане в Hyatt Regency
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Релакс, грижа за тялото и сетивата, възможност за презареждане. Всичко това може да откриете в Hyatt Regency Sofia и Hyatt Regency Pravets Resort.

Hyatt Regency Sofia: Ortus Wellness & Fitness Center

Разположен върху близо 500 кв.м, Ortus Wellness е дестинация за тези, които търсят здравословен, активен и балансиран начин на живот. Тук можете да се отпуснете във вътрешния басейн, който олицетворява латинското sanitas per aqua ("здраве чрез вода"). Той предоставя изобилие от вариации на хидромасажни джетове за водни терапии, а в единия му край има турбини за насрещно течение, които могат да се регулират според вашите желания. Температурата на водата е 31 градуса през зимата и 29 градуса през лятото, което осигурява максимален комфорт по време на всеки сезон.

Чрез модерния си дизайн и лишената от стрес обстановка Ortus Wellness предлага също финландска сауна, биосауна, парна баня, хамам, солна стая, леден фонтан, релакс зона и приключенски душове.

В спокойна и вдъхновяваща атмосфера и с внимателно подбрани терапии, фокусирани върху вашите индивидуални нужди, екипът от професионалисти на Ortus Wellness ще се погрижи за вaс с най-висококачествените органични продукти за тяло и иновативна серия за персонализирана грижа за кожата на лицето. От ексклузивни терапии за лице до 120-минутни уелнес пътешествия - всичко това ви позволява да презаредите, а кожата ви да заблести.

Специалните ежемесечни предложения са възможност да поглезите тялото и душата си за ден или с абонамент.

Фитнес центърът е оборудван с най-доброто силово и кардио оборудване нa TechnoGym, зa да ви помогне да се погрижите за добрата си форма и да се освободите от ежедневния стрес.

Работно време на Ortus Wellness & Fitness Center: всеки ден от 9:00 до 21:00 ч.

За повече информация: +359 2 447 6750 или [email protected]

Hyatt Regency Pravets Resort - Ortus Spa Center & Fitness

Ortus Spa e оазис на спокойствието, намиращ се в сърцето на живописния луксозен комплекс Hyatt Regency Pravets Resort само на половин час път с кола от София.

В Ortus SPA центъра гостите могат да избират от 8 стаи за процедури, стая за масажи за двойки и VIP СПА апартамент. Комплексът предлага изключително разнообразие от СПА съоръжения: солна стая, хамам, сауна, парна баня, руска и билкова сауна, лакониум, ледена стая, зона за релакс, флотация и разнообразие от изключителни масажи, терапии и процедури. А преди и след всяка процедура гостите могат да релаксират на голямата открита тераса с удобни шезлонги.

СПА центърът предлага и отопляем вътрешен басейн с дължина 25 метра с панорамна гледка към езерото "Правец", а за най-малките гости има и специално оборудван детски басейн, проектиран с оглед тяхната безопасност и забавление.

И след като тялото ви е поглезено, може да се потопите в оазис от вкусове в SPA бара. Здравословни смутита, освежаващи салати и традиционни ястия ви очакват, за да заредят вашия организъм с енергия.

За страстните спортисти фитнес залата разполага с модерно оборудване на TechnoGym, за да се чувствате вдъхновени да постигате върхови резултати.

Ortus Spa позволява да се насладите на всичко това не само за един ден или по време на вашия престой в хотела, но и с абонамент по избор. За ден или с абонамент - заслужавате да гледате на живота като на приключение, пълно с моменти на удоволствие и спокойствие.

Работно време на Ortus SPA Center & Fitness: всеки ден от 10:00 до 21:00 ч.

Вътрешният басейн и фитнес залата са отворени всеки ден от 9:00 до 21:00 ч.

За повече информация: +359 (0) 2 902 4110 и [email protected]