Имам алергия вече към употребата на умалителни в кулинарията. След класическото Ччайче, кафенце?“ от сервитьорката в края на хранене, до кюфтенца, биричка, тортичка, салатки и пр.
В статията са малко, но пак има умалителни, та дори и нарочно „дюкянче“ и хеле пък „туршийка“ ми идват в повече.
Умалителните са новото „уникално“ сред езиковите паразити!
Приятно място, но трябва да обучат персонала. Не може да продаваш колбас за 50лв/кг и да не знаеш какво съдържа. Ако не могат да обяснят какъв е колбаса, то поне трябва да е възможно да се дегустира.
-1 +6
Имам алергия вече към употребата на умалителни в кулинарията. След класическото Ччайче, кафенце?“ от сервитьорката в края на хранене, до кюфтенца, биричка, тортичка, салатки и пр.
В статията са малко, но пак има умалителни, та дори и нарочно „дюкянче“ и хеле пък „туршийка“ ми идват в повече.
Умалителните са новото „уникално“ сред езиковите паразити!
_____
@)----,--'--+5
Приятно място, но трябва да обучат персонала. Не може да продаваш колбас за 50лв/кг и да не знаеш какво съдържа. Ако не могат да обяснят какъв е колбаса, то поне трябва да е възможно да се дегустира.