🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Домашно кино | Адаптация на "Мъж на място" с Джеф Даниелс и шпионска комедия с Dua Lipa

Какво ново по стрийминг платформите

A Man In Full

Едноименният бестселър на американския писател Том Улф ("Мъж на място", издаден през 1999 г. от изд. "Обсидиан") се сдобива с екранизация, продуцирана от Дейвид Е. Кели, който стои зад сериали като "Али Макбийл", "Големите малки лъжи", "Отмяната" и др. Джеф Даниелс, Даян Лейн и Луси Лу влизат в главните роли на поредицата, разказваща за хапливия строителен предприемач и бившата футболна звезда Чарли Крокър от Атланта, който вярва, че харизмата и умението му да сключва сделки ще го преведат през всяка криза. Но сега, на ръба на фалита, той трябва да се справи с онези, които искат да се възползват от внезапния му крах, докато се опитва да се върне отново на върха. Книгата пресъздава с остроумие, мъдрост и талант мащабна картина на днешна Америка, очакваме да видим дали адаптацията ще предложи същото сполучливо сатирично изследване на екран.

Премиера, Netflix, 2 май

Bodkin

Ако сте фенове на Only Murders In The Building, този сериал е за вас, защото и тук историите се разплитат от хора, занимаващи се с подготовка и излъчване на подкасти. Този път обаче те са в Ирландия - главните герои потеглят към малко градче, за да разследват тайнственото изчезване на трима пътешественици.

Премиера, Netflix, 9 май

Argylle

Новата шпионска комедия на Матю Вон (Kick-Ass, "X-Men: Първа вълна", Kingsman) ни показва Ели Конуей, самотна авторка на бестселъри за най-великия шпионин на света. Когато сюжетите на романите ѝ започват да отразяват тайните действия на реална шпионска организация, спокойните ѝ вечери у дома остават в миналото. В главните роли ще видим Хенри Кавил, Самюел Л. Джаксън, Сам Рокуел, Брайс Далас Хауърд, Браян Кранстън, Катрин О'Хара, Джон Сина и попзвездата Dua Lipa.

Премиера, Apple TV

2 коментара
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
Нов коментар