🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Varna View - жилищен комплекс в парк

Архитектурната му концепция преплита простор, комфорт, спокойствие и зеленина, а качеството на живот е осезаемо

Varna View - жилищен комплекс в парк
Varna View - жилищен комплекс в парк
Имоти

Бюлетин на "Капитал" с мнения, данни и анализи за развитието на пазара на недвижими имоти в България и по света.

Инвеститор - "Варна Вю Резидънс" ЕАД

Проектант - "Иво Петров - Архитекти" ООД

Локация - град Варна

РЗП - над 49 000 кв. м подземно и надземно

Сгради - Търговски & Бизнес център и 10 жилищни сгради (от 4 до 7 етажа) - общо 11

Апартаменти - 134

Озеленяване - над 12 000 кв. м парк

Паркиране - 268 паркоместа, разпределени в гаражи, надземни и подземни паркинги.

Жилищен парк комплекс VarnaView е елегантна симбиоза между висококачествени и енергийноефективни жилищни, паркови, търговски & бизнес площи с прекрасна морска панорама, слънчево изложение и отлична локация. Архитектурната му концепция преплита простор, комфорт, спокойствие и зеленина, а качеството на живот е осезаемо.

Комплексът е разположен на емблематично място в морската столица и е с отличен достъп - бул. "Осми Приморски полк" 284. Вътрешната транспортна инфраструктура е част от парковата среда, а чрез кръговите си кръстовища осигурява бърза и удобна връзка с транспортната схема на град Варна.

Десетте жилищни сгради са равномерно разпределени сред просторния парк и с големи отстояния една от друга. Характеризират се с изчистени линии, кубични обеми, обширни площи, от 4 до 7 етажа и общо 134 апартамента.

В подземните им етажи са обособени избени, сервизни и помещения за хигиенисти, за велосипеди и детски колички. Всяка сграда е обезпечена с паркоместа. Газифицирана е и разполага със собствен фотоволтаичен парк.

Търговски & Бизнес център "Агрикс Тауър" е сградата с обществено предназначение в комплекса. Многофункционална и 3-секционна, тя съчетава модернизъм и подчертано удобство за потребителите.

Две от секциите са с общо 12 бр. офиси, а третата е обществена.

Разнородните площи в "Агрикс Тауър" включват хипермаркет, салони за банков клон и разплащане на битови сметки, аптека, СПА & рехабилитационен център, фитнес, салон за красота и басейнов комплекс от два различни по големина открити басейна. "Агрикс Тауър" е обезпечена с 33 външни паркоместа.

Многообразието на парковата среда е гарантирано чрез над 7000 бр. различни по големина и структура дървесна, храстова, тревиста, цъфтяща, вечнозелена и увивна растителност. Изобилието от зеленина в свободни форми и геометрични фигури е в хармония с просторни алеи и много паркови съоръжения. Сред тях са четири детски площадки, сух фонтан & фото пойнт, лаундж зона, външен фитнес, просторни алеи и зона за разхождане на домашни любимци.

Естественото и естетическо вписване сред заобикалящата среда е един от приоритетите още в самото начало на проекта за комплекс с енергийноефективна насоченост - управление на възобновяеми енергийни източници при постоянен нисък общ разход за поддържането им.

Varna View жилищен парк комплекс е в перфектна хармония с релефа, природата и урбанизираната територия около него. Осигурява висок стандарт качество на живот сред зеленина с поглед към морския бряг!

Контакти:

VARNA VIEW residential park complex

Варна, бул. "Осми Приморски полк" 284

GSM: 0884 10 90 10

email: [email protected]

www.varnaview.com

www.facebook.com/varnaviewcomplex

www.instagram.com/varnaviewcomplex