🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Най-големият онлайн магазин за мода в Европа отваря и в България

В портфолиото на BestSecret всеки ден: предложения от Diesel, Dolce & Gabbana, Armani, Calvin Klein и др. с отстъпки до 80% от стандартните цени

Най-големият онлайн магазин за мода в Европа отваря и в България
Най-големият онлайн магазин за мода в Европа отваря и в България
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Една от най-големите затворени търговски общности в Европа се отваря и за българските ценители на модата, стила и високото качество. В ексклузивния уеб магазин за мода "на едно гише" BestSecret само с един компютърен клик те влизат в модния рай на дизайнерските колекции от цял свят.

Очакват ги срещи с най-известните международни брандове на законодатели и творци като Calvin Klein, Diesel, Armani, Guess, Michael Kors, Betty Barclay, Tom Ford и др. И всичко това - с ексклузивни оферти за отстъпки до 80% от цените на световните модни марки.

Най-добрите модни предложения и изключителен достъп до най-добрите марки на най-добрите цени всеки ден - това са

предимствата на BestSecret,

с които през последното десетилетие компанията се утвърди като най-големия онлайн магазин в Европа и една от най-големите ексклузивни модни общности на континента.

Базираната в Германия платформа за пазаруване BestSecret е основана през 2007 г. като дъщерно дружество на един от най-старите търговци на едро на текстил в Европа - Schustermann & Borenstein GmbH, специално за засилване на онлайн присъствието и продажбите.

Изборът, който тя предлага днес, е огромен. Над 30 000 дизайнерски стоки очакват българските клиенти в откриващото се пред тях невероятно модно портфолио на BestSecret, като всеки може да намери това, което отговаря на неговия собствен

стил и бюджет

Повече от 3000 премиум марки - от облекло и обувки за жени, мъже и деца, през бижута и модни аксесоари, чак до декорация за дома, отговарят на широк спектър от модни вкусове, стилове и предпочитания.

Онлайн магазинът е пълен с тоалети за всички поводи - за елегантни вечери и празнични тържества, бизнес делови дрескод, всекидневен небрежен стил, спортни комплекти до удобно облекло за дома, бански костюми и бельо.

При това всички най-нови модни тенденции са на разположение през цялата година.

Асортиментът се обновява всеки ден, като в полунощ онлайн магазинът зарежда над 500 нови постъпления. Всички артикули се продават с изключителното намаление на цените им - от 20% до 80%.

Избраният

бизнес модел на "пазаруване с покана"

също се оказа изключително успешен за компанията.

BestSecret е затворена модна общност, своеобразен "частен клуб за онлайн пазаруване", в който се влиза само с покана, и това е най-характерната черта, която я отличава от други подобни платформи.

Принципът на ексклузивна общност за пазаруване означава, че неизброимото количество оферти са достъпни само за регистрирани членове и само регистрираните в модния клуб имат достъп до селекцията от трайно намалени дизайнерски стоки.

Приемът, който е истинска привилегия за модните фенове, може да стане по два начина. Нов кандидат може да бъде поканен от съществуващ вече член на BestSecret. Желаещите също така могат да поискат регистрация, като заявката им ще бъде разгледана от компанията, за да се прецени дали да бъде одобрена. Прочетете повече и вземете вашата изключителна покана тук.

Членството в BestSecret е безплатно

Решението за бизнес стратегията за изключително членство е взето именно за да се отговори най-пълно на интересите, нуждите, вкусовете, търсенията на клиентите. По този начин можем да договорим най-добрите сделки с хиляди масови и луксозни марки в цялата гама, характерна за универсален магазини, обясняват от компанията. Достъпът до онлайн магазина е ограничен и за да се поддържат предимствата на ценовата политика на големи отстъпки през цялата година и да се защити ексклузивността на марките.

В същото време пазаруването е лесно, достъпно и удобно - само с едно кликване от всяко възможно място, без работно време, без ограничения, без риск заради коронавируса.

Всички артикули са налични в склада на компанията и могат веднага да бъдат изпратени, като доставката им до България се извършва в рамките на 4 - 10 дни. Поръчката се изпълнява директно до посочения адрес.

Връщането на закупените стоки

е безплатно, ако клиентът не е доволен от новите си модни придобивки. Процедурата е улеснена, без въпроси и допълнителни изисквания. Този подход към клиента също е утвърдена и безспорна част от успешната бизнес стратегия и предимствата на BestSecret.

Онлайн плащанията за покупките са напълно сигурни и кредитната карта на клиентите е напълно защитена, уверяват от компанията. Цялата комуникация с нея е криптирана в съответствие с най-новите стандарти за безопасност във виртуалния финансов свят.

Всичко това превръща BestSecret в първокласен избор на модна дестинация. Българските потребители вече могат да се уверят в това сами.

Марково лято

Как изглежда светът и летният ден през новите слънчеви очила в кафяво на Tom Ford или през елегантния аксесоар на Lozza? Отговорът е в един клик на компютъра.

Онлайн магазинът на BestSecret се е погрижил щедро за стила, удоволствието, комфорта на модните любители през настъпващия летен сезон, като ги зарежда с енергия за ваканцията с хиляди вдъхновяващи модни изкушения - независимо дали за всекидневна дейност, разходка или почивка, толкова необходими за свежест и настроение след дългите месеци на коронавирус.

С тишърти и поли с флорални елементи на Betty Barclay всяка жена ще се чувства омагьосваща като самите цветя, а блузата/рокля на Only в бяло и кафяво ще й придаде шик.

Стъпки по плажа, по шумните туристически улици или в притихналите в лятно спокойствие старинни дворове със сандалите на Buffalo, Clarks, Gaudi, Bruno Premi е истинско лятно удоволствие.

Искрящи песъчинки и пръски от морската вода ще добавят емоция към банските костюми на Bugatti, Escada, Brunello Cucinelli.

Перфектно допълнение към всеки летен тоалет за разходка по крайбрежния булевард е бялата чанта на Twinset или на Anna Luchini, или аксесоарът на Furla.

Мъжете е изключено да пропуснат в летния си избор новите бермуди на Gant.

Комбинацията им с маратонките на Lacoste в цветовете на морското лято - бяло и тъмносиньо, ще е перфектна.

Остава да допълнят летния си гардероб с ленена мъжка риза в светлосиньо или тюркоазено на Balgessarini.

И още в онлайн колекцията на BestSecret - Esprit, NA-KD & Guess, Dolce & Gabbana, Moschino...

Най-хубавото марково лято стартира!