🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Индустрия 4.0: Как Hills дигитализира производството на бира

Видеоинтервю със собственика на независимата пивоварна край Перущица

Борислав Минков, собственик на Hills
Бюлетин: От Седмото Тепе От Седмото Тепе

Най-важното и интересното от седмицата в Пловдив и региона, през погледа на местната редакция

Всичко за Пловдив може да откриете в специалната секция на Капитал.
Конференцията "Индустрия 4.0", която "Капитал" и Община Пловдив организират за шеста поредна година, отново ще събере на едно място, макар и виртуално, представители на бизнеса и местната власт.

Събитието ще се проведе на 30 ноември под формата на уебинар, а повече за програмата може да откриете тук. Достъпът до конференцията е безплатен, необходимо е единствено предварителна регистрация тук.

Близо две години след началото на пандемията икономиката остава сравнително стабилна, а работните места до голяма степен бяха запазени. Най-видимият ефект от новата ситуация е, че много компании отложиха проектите си.

Макар че страната не може да се похвали с големи чужди инвестиции, много съществуващи предприятия продължават да работят успешно и да се разширяват, а немалка част от тях са с българска собственост. Посетихме някои от тях, за да ни разкажат за проектите си и за това как виждат развитието си в бъдеще.

Във второто интервю ви срещаме със собственика на независимата пивоварна Hills Борислав Минков. Като предприемач, чийто първи бизнес е в сферата на IT, той е наясно, че технологиите и дигитализацията на процесите са ключови за качеството на бирата и услугата като цяло. Затова и залага на тях.

Вижте видеоинтервюто с първото предприятие за производство на нитрилни ръкавици в Европа "ППС мануфакчъринг".

Все още няма коментари
Нов коментар