🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Шестима финалисти ще се състезават за наградата "Фабрика на годината"

Компаниите получиха най-много точки по технологичните и финансовите критерии

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Общо шест компании достигнаха до финала на конкурса "Фабрика на годината", който "Капитал" организира в партньорство с Община Пловдив и Trakia Tech като продължение на инициативата "Индустрия 4.0".

В първия етап на конкурса участваха общо 24 компании, които бяха оценени по обективни технологични и финансови критерии. С най-много точки в краткия списък влизат "БТЛ индъстрийз", "Милара интернешънъл", "Монделийз България продакшън", "Сенсата технолоджис", "Солвей Соди" и "Шнайдер електрик България". Те преминават през допълнително интервю с технологичния ни консултант Novarto.

Крайният победител ще бъде избран от независимо жури и ще стане ясен на церемонията по награждаване на 8 декември, която ще бъде излъчена на живо. Той ще носи приза до следващото издание на конкурса през 2023 г.

Целта на инициативата е да се даде публичност на добрите примери в производствените предприятия, както и да се насърчат повече компании да се модернизират.

Все още няма коментари
Нов коментар