Коронавирус в България и по света
Коронавирус в България и по света
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK

Колко често посещавате музеи и галерии в България?

// Kапитал
За да гласувате в анкетата, натиснете върху предпочитания от вас отговор.
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Email

3 коментара

Избор на тип:
Преглед на профил аз Рейтинг: 479 Любопитно
13 мар 2011 13:05 1
- +Оценка
+8

в българия музеите са много скучни. през последните 20 г много неща се смениха в представата за това как се поднася информация и как научнопопулярните канали (дискавъри, хистори и т.н.) се конкурират с музеите в частност. в българия уви (с малки изключения) поднасянето на информация е сухо и безвкусно, а може спокойно да се забрави за всякаква интерактивност.....

_____

from all the things i've lost i miss my mind the most
 
Преглед на профил vagabond Рейтинг: 8 Неутрално
16 мар 2011 10:02 2
- +Оценка
+5

Кога са отворени музеите? Особено извън София всичките музеи имат странно работно време, като почивните им дни понякога са в събота и неделя. Много удобно!

Българските музие по правило не разрешават да се правят любителски снимки, което е безумно. Имал съм парадокси - нямаш проблем да снимаш каквото си поискаш в Британския музей, вкл. т. нар. Лондонско евангелие, докато КОПИЕТО му в България е недостъпно. Какво целят тези хора - не е ясно.

 
Преглед на профил email Рейтинг: 426 Неутрално
25 мар 2011 13:49 3
- +Оценка
+1

Честно казано - никога. Разбира се изключвам времето когато съм бил ученик. То има ли време за такива неща особено, ако си далече от тях?