Коронавирус в България и по света
Коронавирус в България и по света
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK

Има ли още място за "Атака" в политическото пространство?

Преглед на профилСъздадена от:masay
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Email

2 коментара

Избор на тип:
Преглед на профил email Рейтинг: 426 Неутрално
28 май 2011 12:32 1
- +Оценка
-1 +7

Отговор №3... и от двете посоки. Никак не ми харесват изцепките на Волен... Но по принцип идеите на Атака никак не са ми чужди. Смятам се в някаква степен националист, но без каквито и да било крайности. Живеем в шарен свят да мислим как да го направим едноцветен... някак си е тъпо. Мисля, че е неоходима толерантност... иначе не става. Всеки има еднакво място под слънцето.
Вижте, съществуването на Атака по принцип в голяма степен ще се обезмисли и вероятно ще се стопи, ако го няма ДПС... мисля, че ДПС е по-голяма опасност защото действат, тихо, подмолно и неусетно... а Волен като слон в стъкларски магазин. Една опасност която е осъзната и се вижда не е толкова опасна, колкото онази, която не е осъзната и не се вижда, нито усеща... когато се усети, обикновено е вече твърде късно за реакция.

 
Преглед на профил капитализЪма Рейтинг: 374 Неутрално
21 юни 2011 17:33 2
- +Оценка
+1

Има. И ще има докато платени фашистки пропагандатори и друга комплексирана неука паплач открито наричат в коментарите под статиите тук всичко различно от белокож с епитети от рода на "боклук", "чалма", "циганин", "потур", "мангал", призовават за расови чистки и пишат, че "добрият гей/мюсюлманин/циганин/негр е мъртвият гей/мюсюлманин/циганин/негр". Такова системно онлайн поведение във всяка нормална държава се рапортува директно от администратора на сайта - в полицията. В "Капитал" / "Дневник", обаче, продължават да бъдат толерирани от модераторските екипи, като мненията им само се "скриват" на един клик от читателите, а се трият само при наличие на разни random цинизми, бановете са екзотика, а и да зачестят - въпросните лайна си правят нови профили, защото няма групов контрол по IP. За няколко от тези уроди е повече от ясно, че имат по повече от един профил, но и това не се отчита от екипа. Много, много слаб контрол... Една уж прогресивна нова онлан медия се превръща в развъдник на фашисти и хомофоби. Имате такъв прекрасен екип, пичове, а модераторите ви... ми те просто ги няма. Това за "етичния кодекс на българските медии" във фуутъра направо може да го махнете, щото седи смешно.

_____

"Невидимата ръка на свободния пазар ке дойде свише и ке ни оправи всичките, сешсе?" - Адам Смит (1723-1790)