Коронавирус в България и по света
Коронавирус в България и по света
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK

Доволни ли сте от образованието в България ?

Преглед на профилСъздадена от:'ΕΡΕΒΟΣ
За да гласувате в анкетата, натиснете върху предпочитания от вас отговор.
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Email

5 коментара

Избор на тип:
Преглед на профил alex052 Рейтинг: 450 Неутрално
16 яну 2012 22:22 5

завърших преди 10г......сега ми се наложи/по скоро ми се прииска аз съм си рядък модел пън/ да изкарам две магистратури,занимавам се с това от около 2-3 години.Мисля,че наблюденията ми са коректни и правилни защото уча това което работя за документ.Не казвам че съм голям корифей в работата си,само казвам,че имам 13-14 години стаж в професията си и съм преценил да уча .
-част от преподавателите искренно се стараят и с малкото с което разполагат като база дават много качественни и практчно насочени знания.
-Макар и да се борят със себе си и да се стремят да покажат най- доброто часовете "колеги кое ви е интересно да го разгледаме -другото ше ви дам материали"
-малка част от преподаващите отбиват номера.
-За мен ниското качество което се тръби не е заради преподавателите -повече от половината колеги просто си не стават.Те дори не са наясно какво ще работят с това образование.Някой от тях учат само и само да са още малко време на издръжка на родителите си......
Имам много какво да кажа по темата но едва ли някой ще се зачете чак толкова задълбочено.

-В момента карам инженерни магистратури.Най лошото в част от дисциплините е че част от колегите учат за безработни,просто няма чак толкова много работни места особенно за млади специалисти.Тъжното е,че им е ясно и не им пука............

 
Преглед на профил email Рейтинг: 450 Неутрално
16 яну 2012 10:34 4
- +Оценка
+1

До коментар [#3] от "Yard":

Не е нищо средно за съжаление, просто това е реалността. Нали не смятате, че живея в кафез? С днешните подрастващи все още може да се завърже никакъв смислен разговор, но са доста повече тези които не знаят елементарни неща и най-лошото е, че това не ги притеснява, не им пука!
И за да не се заблуждавате прекалено, това може и да ви разтресе сериозно: http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15664045,00.html отново сме първи в класация. Позорен приз или повод да се гордеем? Май това което казах в първия си пост напълно се покрива с изследването и класацията, а няма как да съм знаел за нея... вие решавате! Добре е човек понякога да поспре за малко да се мисли за център на вселената и да се замисля къде се намира във времето и пространството... къде е той и къде са другите... полезно е, но може и да боли!

 
Преглед на профил Yard Рейтинг: 1413 Неутрално
11 яну 2012 20:52 3
- +Оценка
-1 +1

До коментар [#2] от "EREBUS":

Да, защото е просто нещо средно между носталгия и "днешните деца са много прости".

 
Преглед на профил 'ΕΡΕΒΟΣ Рейтинг: 1715 Неутрално
8 яну 2012 15:51 2
- +Оценка
-1 +3

До коментар [#1] от "email":

"Като сравнявам моите си знания от едно време със знанията на сега образоващите се резултатът е плачевен за днешните учащи"

Това съм го чувал и от други българи получили образованието си между 1965-1985 год.

_____

Не се родих Грък по собствено желание.Просто имах късмет ! За един Грък граница е само Хоризонта !
 
Преглед на профил email Рейтинг: 450 Неутрално
6 яну 2012 14:34 1
- +Оценка
-1 +8

Не особено доволен! Като сравнявам моите си знания от едно време със знанията на сега образоващите се резултатът е плачевен за днешните учащи. Но, не съм на 100% убеден, че проблема е само в образователната система. Може би ние като общество сериозно се изтървахме из ръце някъде в прехода.