Коронавирус в България и по света
Коронавирус в България и по света
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK

Смятате ли, че МВР се "издъни" в разследването на отвличането на Мирослава от Перник?

Преглед на профилСъздадена от:Г-н D
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Email

2 коментара

Избор на тип:
Преглед на профил email Рейтинг: 442 Неутрално
17 яну 2012 09:57 2
- +Оценка
+1

Смятате ли, че МВР се "издъни"...
Ама разбира се... за пореден път. Те друго не могат. Могат само да си търсят причини и виновници за некадърността си. Могат само да обвиняват невинни, а виновните...? Яловата ни полиция не може и не знае как да се оправи с едно истинско престъпление, те могат само да са силни в показните акции на спец отряди задържащи невъоръжени и неопасни хора така сякаш са най-жестоки и въоръжени до зъби терористи?! От толкова дълго време участие в пиеските и постановките на театъра на МВР, ГДБОП и разни други изпълнители тези хора вече са забравили каква всъщност е тяхната работа и какво трябва да правят. Те и не могат да го правят. Абсолютно неспособни са да се оправят с кое да е елементарно истинско престъпление. И поради тази причина това което правят е всеки случай да се замазва, да се прикрива белким мине и замине без някой да разбере. Ей така тихом-мълком да затворим папката със случая. С действията си нашата полиция се превръща в съучастник в престъплението при всеки един случай... може ли толкова некадърност бе, може ли толкова безхаберие? А после потърпевшите и жертвите да се извиняват на полицията?!
Срамна работа ... оставки трябват, оставки... не само на Флоров, ами и на Цветанов и на всички поред надолу!

 
Преглед на профил 'ΕΡΕΒΟΣ Рейтинг: 2112 Неутрално
16 яну 2012 18:51 1
- +Оценка
+2

ДА !

Ето някой от въпросите които нямат отговор:


Защо ни излъга полицията в началото?
От кога знае, че Мирослава не е между живите?
Защо отричаха досега за откупи, връзки с похитители, писма?
Защо се (или кой) самоуби Чочо?
Как така след два месеца незнаене на НИЩО, възелът се разплете внезапно - за три часа?
Кой е Марио? Къде е? Защо го криете? Каква е неговата роля?
Полицията говори, че Чочо бил садист, престъпник, не се разкайвал въобще за действията си. А как така се е разкаял и самоубил? Или не е понесъл мисълта, че ще лежи в затвора? Кой му помогна, кой му махна белезниците?
Къде се е прострелял? Как?
Защо при първия обиск на дома му не сте видели скрития пистолет?
Как Чочо с вързани ръце е успял да зареди пистолета си, да завърти барабана или да издърпа пълнителя? Как се е прострелял смъртоносно, колко време му е трябвало да го направи и през това време къде са гледали полицаите? Колко са били? Двама? Четирима? Имало ли е други свидетели на обиска и ако не, защо?
Защо хладнокръвния убиец на дете не е насочил скритото си оръжие срещу тях, а е избрал да се самоубие?
Ако Чочо е заровил трупа на Мирослава, защо не знае точното място? Да не се окаже случайно, че е бил само свидетел на престъплението? Или, че просто е разбрал за местността от някой друг? И кой е този някой? Кой е другия?

От кога полицията знае, че близък до...

Прочитане на целия коментар
семейството на Мирослава е замесен с отвличането й? Кой пазеше сигурността на другите членове на семейството? Ако беше отвлечена Елеонора, или Борислав Чолев, или майката?

_____

Не се родих Грък по собствено желание.Просто имах късмет ! За един Грък граница е само Хоризонта !