Коронавирус в България и по света
Коронавирус в България и по света
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK

Одобрявате ли "жеста" на правителството за готвената амнистия за лихвите по просрочени данъци и осигуровки?

Преглед на профилСъздадена от:bati vi
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Email

2 коментара

Избор на тип:
Преглед на профил Вели Рейтинг: 1021 Любопитно
30 мар 2012 11:43 1
- +Оценка
-1 +6

Да се отменят глобите за неподадена декларация. Това е пълна глупост, да подаваш декларация, че си си платил осигуровките. Това се извършва за ДА МЪРЗЕЛУВАТ ЧИНОВНИЦИТЕ!!!! Тази гадост я въведе онзи фин министър, който имаше поглед на скопен бик - Милен ВЕЛЧЕВ ( Гепи Морган )!!!!

 
Преглед на профил Batezuzi Рейтинг: 1906 Неутрално
2 апр 2012 23:01 2
- +Оценка
+3

Абсолютна идиотщина. Да декларираш, че си платил все едно не могат да проверят по банковите извлечения. И без това се пишат многоредови платежни нареждания и недай боже да се обърка някой код. Колкото до лихви по неплащания наказателните лихви за това трябва да са по-високи от най-скъпият банков кредит в държавата, защото хората разчитат на относително фиксирани заплати, а не съм чул някоя фирма да определя заплатите като % от приходите. Това с пазарната икономика дето предлагането и търсенето на труда се балансират в България го няма.