Коронавирус в България и по света
Коронавирус в България и по света
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK

Как реагирахте на земетресението?

Преглед на профилСъздадена от:ISTORIK
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Email

6 коментара

Избор на тип:
Преглед на профил Тsonkooo Рейтинг: 4717 Неутрално
23 май 2012 10:32 1
- +Оценка
+2

Аз не го усетих, защото живеем далеч от Перник и София, но се събудих в три часа и не можах повече да заспя. Към пет часа включих Интернет и тогава прочетох за земетресението. Може би подсъзнателно ми се е отразило, кой знае!

 
Преглед на профил ISTORIK Рейтинг: 1126 Неутрално
23 май 2012 11:01 2
- +Оценка
+2

Аз, жена ми и котарака спяхме. В един момент и двамата с нея се събудихме едновременно и в полусън видяхме как котарака скача вертикално на височина около около половин метър и тупва на пода. После леглото започна да "плува", а май и стените се клатеха. Много странно усещане. Обаче нищо не падна и нищо не се счупи.

Когато жена ми отишла на работа, една нейна колежка й разказала, че нейния котарак се напикал от страх.

Един приятел пък ми сподели, че кучето му нищо не усетило.

_____

Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
 
Преглед на профил Танас Рейтинг: 1366 Неутрално
25 май 2012 19:57 3
- +Оценка
+1

Бях на работа и си стоях на работното място като взех всички мерки за да улесня колежките и колегите да се изнесат по - безопасно а за моя изненада всичко направих по инерция. Следих всичко по интернет и уведомявах колегите за случващото се.

_____

Цацарoff - Оставка ! >:-)
 
Преглед на профил петър палчев Рейтинг: 605 Неутрално
27 май 2012 01:10 4
- +Оценка
+1

живеядалечеот перник и не усетих нищо научих сутринта.

 
Преглед на профил nellyb Рейтинг: 388 Гневно
29 май 2012 02:00 5
- +Оценка
+2

Много ме дразни, когато неосведомени журналисти или всякакви там псевдо специалист вземат да дават акъл, как да се реагира по време на земетресение. Така сериозните проблеми се превръщат в махленска клюкарница.

 
Преглед на профил gal4e Рейтинг: 8 Неутрално
4 юни 2012 18:28 6

Трудно се реагира в такава ситуация. А когато тя отмине, тогава започва теоретичното разиграване на варианти за реакция. От тях общо взето почти няма смисъл.