Коронавирус в България и по света
Коронавирус в България и по света
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK

Как оценявате действията на властите при гасенето на пожара на Витоша?

// Kапитал
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Email

6 коментара

Избор на тип:
Преглед на профил Григор Лилов Рейтинг: 982 Неутрално
15 юли 2012 21:07 6

Мластите станаха съучастници в разчистването на терена за бъдещия микроязовир на Цеко Минев.

 
Преглед на профил sunlight Рейтинг: 753 Разстроено
5 юли 2012 11:50 5
- +Оценка
+5

Проличаха не "липсата на подходяща техника и организация", а наличие на явни интереси и нагласи, на наглост, на безсрамие, на жажда за пари и болни амбиции...

_____

Size the day, trust as little as possible in tomorrow.
 
Преглед на профил albena_abs Рейтинг: 8 Неутрално
4 юли 2012 15:27 4
- +Оценка
-1 +6

Доброволците са гасили пожара с бутилки? и кофи?, това направо звучи несериозно..., а ситуацията е достатъчно трагична за природата. да не говорим за тъпотията на местните - не бил стъпвал в Бистришкото бранище човешки крак поне от 10 години - ами аз от 1 год. съм минавала сигурно 3-4 пъти и всеки път оставам потресена и угнетена от проядената съсипана гора, за която всички нехаят... и защо веднага не се възползваха от предложената помощ от Израел?! Имам гадното усещане, че гасенето се позабавя, защото на някой много му се ще тази земя в резервата да загуби статута си на защитетена територия. попълзновенията на долния презрян природоубиец цеко инев навлизат 1 % в резервата, а това е абсолютно недопустимо по Натура 2000 и ЗООС. Ако е така, нека Бог ги накаже! Искаме да се инвестира в страната ни, но съобразно екологичните здравословни норми, интегрирано с околната среда и не от разни недоклатени мутренски офшорки!

 
Преглед на профил Симо Рейтинг: 1128 Неутрално
4 юли 2012 15:04 3
- +Оценка
+5

Ръководещия операцията ще трябва да даде обяснение защо не са изпратили помпата на пожарникарите и доброволците на 2-ри. Капитал - погрижете се да го попитате.

 
Преглед на профил Jordan Рейтинг: 1456 Гневно
4 юли 2012 12:54 2
- +Оценка
-1 +11

Пълна неадекватица както винаги и то при наличие на толкова доброволци!
Полезното в случая е че доброволците бяха там, видяха, разказаха, показаха пълната липса на организация и се видя как власста в лицето на ББ и Цецо е свикнала да манипулира обществото.

 
Преглед на профил penkagk Рейтинг: 466 Любопитно
3 юли 2012 22:05 1
- +Оценка
+12

Министър председателят дава мнения по всякакви въпроси - защо мълчи по този, по който би трябвало да е най-подготвен...