Коронавирус в България и по света
Коронавирус в България и по света
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK

Кое принуди "Витоша ски" да пусне лифтовете?

// Kапитал
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Email

5 коментара

Избор на тип:
Преглед на профил Arexander Рейтинг: 696 Любопитно
11 юли 2012 08:32 1
- +Оценка
+1

Ама те пуснаха ли ги? Гледам - не въртят лифтовете...

 
Преглед на профил aron25 Рейтинг: 1441 Любопитно
13 юли 2012 22:20 3
- +Оценка
-1 +2

Мутрата Цеко се уплаши. Докато е герб на власт, може да прави зулуми, но я да дойдат другите? Моментално ще го изритат и той го знае..Затова сега ще гледа каквото може да отмъкне, защото после ще е късно:)

 
Преглед на профил kkk_20 Рейтинг: 1385 Любопитно
13 юли 2012 22:28 4
- +Оценка
-1 +1

До коментар [#3] от "aron25":
Кой ще го изрита и от къде? . Който и да дойде на власт щом имаш достатъчно финикийски знаци нямаш проблем. Справка- Банско не е строено за един мандат....

 
Преглед на профил BIG AL Рейтинг: 1441 Неутрално
14 юли 2012 10:37 5
- +Оценка
-1 +4

Тези дни , тихо, в жегите , се подготвя НАЙ_ГОЛЯМАТО заграбване на ЗЕМЯ, ОГРАБВАНЕ на българина , от бандата на герб .
Добре е , Капитал да обърне внимание на тази ПОДОБНА тема ..Нещо , което и комунистите не посмяха , след 1989 година , го ЗАПОЧАВАТ гербаджиите ..
И така : До 31 юли !!?? собствениците на Земя, трябвало да заяват ИЗРИЧНО - дали ще ползуват /обработват / сами земята си ,или също ИЗРИЧНО да заявят - че НЕ желаели ДРУГ да я ползува !!!?? Изрично, трябва да заявя- че не желая ДРУГ да ми ползува апартамента , докато ме няма в него !!?? До 31 -ви юлиии...е срокаааа...
Има една селянка от Сливен - председател на Комисията по земеделие , която отдавна ЗНАЕ на кого трябва да служи -ТАМ ..На арендаторите..и на никой друг ..Има един Миро - рендето , което е министър и БЕЗ да има Закон, ей така - иска НОВА някаква регистрация - до 31-ви::)) Ако не се регистрираш - до 31- ви юли- ЗЕМЯТА ти - ТВОЯ собствност, щяла да бъде "служебно" РАЗПРЕДЕЛЕНА кам някой арендатор!!?? Той щял да я обработва - и да ти внася рентата::))
И СЛЕД 5 години = по ДАВНОСТ , без да си и разбрал -това е тайната идея на селянката и миро говеждото - ТЯ земята вече МОЖЕ да не е ТВОЯ, защото мировци и хитрите селянки от Сливен - НЕ МОГАТ да отменят Закона /ЗЗД/- и неговите ДАВНОСТНИ срокове / придобивна та давност/..
Ето ТОВА обиране ви гласят от бандата на герб- по жегите , докато се занимавате с нещо друго ..
Когато криминални са на ВЛАСТ,...

Прочитане на целия коментар
винаги трябва да си внимателен и нащрек.. И всичко ТОВА се правело , забележете-в ПОЛЗА на собствениците !!?? Да не им обработвали земята - анонимно ::)))
Ето това е мафия на власт ..
ЗА 4-5 арендни вноски , ще ви ПРИДОБИВАТ ЗЕМЯТА , на която сте СОБСВЕНИК !!!
П.С.Капитал , заемете се с темата ..Не е сложна ..Заграбват земята на хората- по заобиколен начин..
П.С. Нямам лични интереси - нямам земя ..:)))

_____

BIG AL