2 коментара

Избор на тип:
Преглед на профил sylt Рейтинг: 269 Неутрално
25 юли 2021 11:20 2
- +Оценка
+5

Приятно място, но трябва да обучат персонала. Не може да продаваш колбас за 50лв/кг и да не знаеш какво съдържа. Ако не могат да обяснят какъв е колбаса, то поне трябва да е възможно да се дегустира.

 
Преглед на профил MyTwoCents Рейтинг: 623 Разстроено
20 юни 2021 21:10 1
- +Оценка
-1 +6

Имам алергия вече към употребата на умалителни в кулинарията. След класическото Ччайче, кафенце?“ от сервитьорката в края на хранене, до кюфтенца, биричка, тортичка, салатки и пр.

В статията са малко, но пак има умалителни, та дори и нарочно „дюкянче“ и хеле пък „туршийка“ ми идват в повече.

Умалителните са новото „уникално“ сред езиковите паразити!

_____

@)----,--'--