Домашно кино: новата адаптация на A League of Their Own

Какво ново по стрийминг платформите

A League of Their Own

Нова адаптация на добре познатия филм на Пени Маршал от 1992 г. с участието на младите тогава Том Ханкс, Джина Дейвис, Мадона. Той разказва за формирането на Женската бейзболна лига в САЩ, когато в началото на Втората световна война всички млади мъже са призовани в армията, а бейзболните полета опустяват.

Тридесет години по-късно Amazon Prime развива истинската история в рамките на 8 епизода с чисто нови сюжетни линии и герои, за да представи техните спортни предизвикателства, борбата с дискриминацията и нагласите и непрекъснато променящите се Съединени щати.

В ролите сега са Шанти Адамс, Аби Джейкъбсън, Д'Арси Кардън, Гемисола Икумело, Ник Оферман и др.

Премиера, Amazon Prime Video Original, 12 август

She-Hulk: Attorney at Law

Сериал, базиран на едноименния персонаж на Marvel Studios. Татяна Маслани играе Дженифър Уолтърс - адвокатка, която специализира в свръхчовешки съдебни дела. Тя трябва да навигира сложния живот на необвързана тридесет и няколко годишна, която освен всичко останало понякога се превръща в... двуметров суперсилен хълк.

Премиера, Disney+, 17 август

Manifest

Четвърти, последен епизод на сериала, който беше прекратен от телевизията NBC, но се завърта в мрежата на Netflix. Поредицата следва пасажерите от полет 828 от Ямайка за Ню Йорк, който след кратка турбуленция каца успешно на летището. Малко след това обаче пътуващите в него научават, че са минали пет години и половина от излитането на самолета, а те са смятани за мъртви. Развръзката е в 20 епизода, разделени на части.

Премиера, Netflix

Последните гиганти: диви риби

Осем едночасови епизода ни запознават със Сирил и неговия приключенски екип, които се впускат в сложни и опасни мисии, за да открият, изучават и защитят последните гигантски риби на планетата. В този сезон преживяваме пътуването им през Амазонка и далечния Север на Канада в преследване на праисторическата пираруку (Pirarucu), внушителната бяла есетра с покритие, наподобяващо броня, и на един от най-застрашените речни голиати на планетата - пирайба.

Премиера, National Geographic, 11 август, 23:00 ч., излъчване всеки четвъртък от 23:00 ч.

Все още няма коментари
Нов коментар