🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Домашно кино: нов филм с Джереми Айрънс, четвърти сезон на Ozark

Munich - The Edge of War

Базиран на едноименния роман на Робърт Харис от 2017 г., действието на филма се развива през есента на 1938 г., когато Хитлер (в ролята - Мартин Вутке) се готви да нахлуе в Чехословакия, а правителството на Невил Чембърлейн (Джереми Айрънс) отчаяно търси мирно решение. Британски държавен служител и германски дипломат пътуват до Мюнхен, където въпросът ще бъде обсъден на конференция. Драматичните събития са обрисувани през техния поглед: двама души близо до властта, но без да носят нейната тежест, бивши състуденти и вече раздалечили се приятели, поставени пред въпроса кого са готови да предадат.

Премиера, 21 януари, Netflix

Ozark, четвърти сезон

За добро или лошо последният сезон на интригуващия сериал е вече тук. В него най-накрая ще разберем дали семейство Бърд ще напусне Озарк и ще се оттласне от шокиращите неща, които видя и преживя, или мястото ще ги погълне завинаги? За разлика от предишните три сезона, финалният ще се състои от 14 епизода и ще е разделен на две части, като първите седем епизода дебютират сега.

Премиера, 21 януари, Netflix

Дан Браун: Изгубеният символ

Сериал, базиран на международния бестселър "Изгубеният символ" на Дан Браун. Десетте епизода ни правят част от приключенията на младия харвардски професор по символика Робърт Лангдън (Ашли Зукърман), който решава на пръв поглед нерешими загадки.

Премиера, FOX, 26 януари, всяка сряда от 22:00 ч.

Фолклор II

Оригиналната продукция на НВО "Азия" е хорър антология, която проследява дълбоко вкоренените суеверия и митове на Азия и страха, който те предизвикват у хората. Във втори сезон ще преминем през шест различни места в Азия: Тайван, Япония, Тайланд, Филипините, Индонезия и Сингапур. Всеки епизод е с режисьор от съответната държава.

Премиера, HBO GO

Все още няма коментари
Нов коментар