Ден четвърти от преговорите за кабинет: Труд и социални грижи, туризъм, национална сигурност и спорт

Разговорите са в експертен формат с представители на ПП, БСП, ИТН и "Демократична България"

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Труд и социални грижи, туризъм, национална сигурност и спорт са четирите теми, обсъждани през четвъртия ден на дискусиите, организирани от "Продължаваме промяната" за съставяне на редовен кабинет с техен мандат.

Разговорите се излъчват на живо онлайн и се провеждат в експертен формат с представители и на останалите три формации, от които се очаква да участват във формирането на мнозинство: БСП, ИТН и "Демократична България".

Програмата за сряда предвижда паралелни дебати за труд и социални грижи и туризъм от 10 до 13 часа, а от 15 до 18 часа - по темите национална сигурност и спорт.

Срещата на групата по туризъм на живо

Срещата за политиката в областта на туризма се води от съпредседателя на "Продължаваме промяната" Кирил Петков като от формацията има още няколко представители- Илин Димитров, Любомир Попйорданов, Борис Борисов и Теодора Жилкова. От "Демократична България" в разговора участват Борислав Сандов, Гергана Кабаиванова, Виолета Донева и Михаил Михов, а от "Има такъв народ"- Ивайло Кожухаров, Диан Желязков, Мирослава Колева, Красимир Димитров и Златомира Карагеоргиева. БСП се представлява в преговорите от Христо Проданов, Емил Хумчев, Вяра Емилова, Атанас Маджарски и Петя Цанкова.

Срещата по труд и социална политика на живо

Срещата на групата по национална сигурност на живо

Преговорите в групата по национална сигурност се водят от Асен Василев.

В преговорния екип на "Продължаваме промяната" участват Асен Василев, Даниел Лорер, Милен Иванов и Тодор Тагарев.

Групата на БСП включва Атанас Зафиров, Кольо Милев, Михо Михов, Иван Иванов и Тодор Байчев.

Експетите на "Има такъв народ", изпратени на преговорите, са Теодора Генчовска, Александър Александров, Румен Попов и Мая Христова.

Екипът на "Демократична България" включва Атанас Атанасов, Велизар Шаламанов, Георги Цветков и Костадин Деянов.