🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Организация ще финансира български фирми за изложения в Хонконг

Компаниите трябва да са в сектора на производство и търговия с детски игри и играчки

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Hong Kong Trade Development Council предлага на българските фирми насърчителна спонсорска програма за бизнес посещение на две изложения - Hong Kong Toys & Games Fair и Hong Kong Baby Products Fair, които ще се проведат от 11 до 14 януари 2016 г. в Хонконг. Подкрепата е под формата на хотелски ваучер за максимум HKD 3000 за три дни, уточняват от консултантския офис на Hong Kong Trade Development Council в Будапеща.

Всяка фирма има право само на едно спонсорство за настаняване в една стая и за едното от двете изложения, уточни Недялка Наги, референт за България. Изискването е компаниите да се занимават с търговска дейност с продукти, застъпени в тематиката на изложенията.

Желаещите да се възползват от предложението трябва до 21 декември 2015 г. да изпратят заявка до консултантския офис на Hong Kong Trade Development Council в Будапеща с приложена визитна картичка на посетителя. Спонсорската програма не може да се ползва от фирми и лица, посетили изложенията през януари 2015 г., уточняват организаторите.

Одобрените ще получат и безплатен пропуск за изложенията, информационен пакет, пропуск за VIP бизнес зала на територията на панаира (с безплатен интернет, напитки и плодове, място за почивка и преговори), покана за участие в коктейл парти, преференциални купони за пазаруване и консумация в Хонконг.

Фирмите трябва да си поемат разходите за самолетен билет, допълнителни нощувки над спонсорската рамка, хотелски разходи (бизнес център, телефон, факс, пране, зала за фитнес, басейн), транспорт в Хонконг, трансфери от и до летището, застраховка. Българските граждани пътуват до Хонконг безвизово, ако престоят им в Хонконг е в рамките на 90 дни, уточняват от офиса на Hong Kong Trade Development Council в Будапеща.

Hong Kong Toys & Games Fair е най-престижното изложение за играчки в Азия и вторият по значимост панаир на детски стоки в света с 2000 изложители от 41 държави през 2015 г. А на специализираното изложение на бебешки продукти Hong Kong Baby Products Fair през 2015 г. са присъстали 480 изложители от 29 страни, съобщиха организаторите.

Все още няма коментари
Нов коментар