🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Най-важните бизнес новини: всяка сутрин и вечер в мобилното приложение "Kапитал PRO"

Четете бизнес, икономическа, международна и политическа информация в нов удобен формат на своя телефон

Бюлетин: Маркетинг и реклама Маркетинг и реклама

Получавайте най-важното и интересно от маркетинга: новини, рекламни кампании, обяви за работа

Приложението "Кaпитал PRO" е създадено специално за бизнес потребителите и с мисъл за тяхното заето всекидневие. Редакторите на "Капитал" избират най-важните новини от света на бизнеса и икономиката и ги оформят в емисии, които се публикуват в приложението два пъти на ден или при извънредни събития. Всеки петък емисията е със съдържанието на седмичния "Капитал" за четене през уикенда. Така всичко от "Капитал" е удобно пакетирано на едно място.

app-stor-2 google-play-2

Емисиите в "Капитал PRO"

"Бизнес закуска" - всеки ден точно в 7 сутрин за старт на деловия ден - ще намирате информация за български и международни компании, икономически и пазарни новини и анализи, както и събития от политиката, които влияят на бизнеса.

"Вечерни новини" - емисията в 6 всяка делнична вечер включва топ 3 на най-четените статии и още три по избор на редакторите, за да сте сигурни, че не пропускате нищо важно.

"Извънредна емисия" - информира ви в случаите когато се случи нещо важно, за което трябва да знаете веднага.

Как работи?

Лесно и просто за използване - приложението "Капитал PRO" ви гарантира, че най-важното е винаги пред очите ви, а останалото - на клик разстояние. С един жест преглеждате актуалната емисия, като може да си запазите интересното от нея за четене по-късно. Всички запазени статии можете да прочетете в "Запазени".

Достъп до цялото съдържание от capital.bg има през рубриките във "Всичко", а ако търсите нещо специално, може да ползвате бутона "Търсене". Приложението през секцията "Профил" ви дава възможност лесно да управлявате абонамента си за електронните бюлетини на "Капитал" - информация по теми, която предпочитате да получите под формата на мейл.

Приложението е безплатно през първия месец и е достъпно с абонаментен план Капитал PRO след това.

За повече информация свързана с абонаментни планове и достъпи, може да се обръщате към клиентския център на "Капитал" - контакти: [email protected], 02 4615349

1 коментар
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
Нов коментар