Специалното издание "Тежка индустрия" излиза този петък

Вижте каква беше изминалата 2018 г. за българската тежка индустрия и какви са очакванията на бизнеса за следващите години

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

В новия брой на "Тежка индустрия" разглеждаме в дълбочина секторите металургия, добивна и химическа промишленост, машиностроене, енергетика и производство на цимент и строителни материали, като използваме за основа данните на класацията "Капитал Топ 100" за най-големите компании в България. Специалното издание на "Капитал" отговаря на въпроса каква беше изминалата 2018 г. за българската тежка индустрия, какви са били основните проблеми и тенденции в сектора, както и какви са очакванията на бизнеса за следващите години.

В материалите от изданието ще намерите информация за най-големите 100 компании в тежката индустрия (по приходи) и ще разберете кои са лидерите в основните сектори.

Ще научите също, че металургията отчита добри резултати на фона на търговската война между САЩ и Китай, машиностроенето се радва на нарастващи чужди инвестиции, строителният бум и инвестициите са факторите за добрата изминала година за производителите на цимент и стъкло, а енергетиката от централизирана и индустриална става все по-свободна и насочена към услугите.

Изданието "Тежка индустрия" е част от абонаментния план Капитал PRO.

Все още няма коментари
Нов коментар