Краят на хартиените документи (видео)

Как електронното подписване може да бъде лесно и удобно, чуйте от Мирослав Долапчиев, управляващ съдружник в IBS и създател на платформата DigiSign

Краят на хартиените документи (видео)
Краят на хартиените документи (видео)
   ©  Цветелина Белутова
   ©  Цветелина Белутова
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

"В момента повечето бизнес организации подписват документи на хартия не защото нямат техническа възможност да преминат към електронно подписване, ами защото просто така са свикнали. Но това не е аргумент да продължим да го правим в бъдеще", казва Мирослав Долапчиев, управляващ съдружник в IBS и създател на DigiSign.

DigiSign е сигурна и удобна платформа за електронно подписване на документи, работеща с всички български доставчици на е-подписи. Тя е разработена преди две години от ИТ компанията IBS, която има над 21-годишен опит с решения за автентикация, отдалечено и локално подписване и управление на документи и процеси.

Хартиените документи са неоправдан разход на ресурси във времена, в които комуникацията се осъществява по електронен път. Въпреки това компаниите масово се затрудняват да направят тази стъпка в дигиталната трансформация и продължават да разходват най-ценния ресурс - времето, на своите служители, клиенти и партньори. Мисията на DigiSign е именно тази - да помогне на бизнеса да премине към електронно подписване лесно и ефективно.

Повече за целите на платформата и как работи тя - гледайте във видеото.

3 коментара
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
Нов коментар