🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Ново място: Prison Bound

Бар, бръснарница и студио за татуировки в едно

   ©  Цветелина Белутова

Бар, бръснарница и студио за татуировки - Prison Bound обединява трите в едно с интериор, в който са използвани снимки на арестувани знаменитости, включително Франк Синатра и Джони Кеш. Всъщност ви посреща уютна атмосфера, коренно противоположна на затворническата.

Съоснователят Георги Костов, който има опит с различни барове, включително ветерана "Алкохол", казва, че идеята за подобно хибридно пространство съществува от близо пет години. Той не се притеснява от това, че през последните няколко години модата на хипстърските бръснарници довя много подобни места. Според него по-различният формат задава ново преживяване.

"Искаме да се доближим максимално до духа на автентичните американски бръснарски салони. Също така планираме да предложим коктейли скоро, интересни уиски брандове, да засилим дегустационната част. Надявам се реакциите на хората да подскажат накъде може да се развием допълнително." Барът е вдъхновен от визията на типичния ирландски пъб. "Имам си теория, че съм бил ирландец в минал живот!"

Според екипа, погледнато по-глобално, бръснарството и tattoo културата се допълват. "Това са взаимосвързани течения, които много космополитни градове по света приемат като близки едно до друго. Tук на този етап сме първи, които правят експеримент да ги поднесат като симбиоза на клиента. Надяваме се, че един широк таргет от хора на всякаква възраст ще се чувстват в свои води тук", казва също ангажираният с пространството Алекс Борназ.

Prison Bound се намира на ул. "Ген. Гурко" 10. Работното време е от понеделник до неделя, 8 до 22 ч.

1 коментар
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
Нов коментар