🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Домашно кино

Какво ново в стрийминг платформите и на малкия екран

Двете страни на чудесата

Филм с участието на Анджелина Джоли и Майкъл Кейн. Осемгодишната Алиса, нейният палав брат Питър Пан и по-големият от тях Дейвид се готвят да прекарaт едно безгрижно лято с въображаеми чаени партита, битки с мечове и сражения с пиратски кораби в английската провинция. Но един ден Дейвид умира, a Алиса и Питър се опитват да помогнат на своите пометени от скръбта и изпитващи сериозни финансови затруднения родители.

Премиера, 12 юни, 21:00 ч. по HBO и HBO GO

Lupin 2

Втори сезон на френския сериал, проследяващ професионалния крадец Асане Диоп. Вдъхновен от легендарния Арсен Лупин - персонаж във френската литература, създаден от писателя Маурис Льоблан, героят планира и изпълнява своите все по-големи и рискови грабежи, докато търси сина си Раул.

Премиера, Netflix, 11 юни

Автомобили на мечтите

Шест едночасови епизода представят лигата на изключителните луксозни автомобили, от първия заваръчен шев до финалния лак. Какъв е сложният производителен процес, който постоянно поставя инженерите пред нови предизвикателства - 16 цилиндъра, шест литра работен обем на двигателя и до 1500 конски сили - на практика няма ограничения за въображението на много от европейските производители на автомобили.

Премиера, National Geographics, 18 юни, 22:00 ч., всеки петък от 22:00 ч.

Flack

Робин (Ана Пакуин) работи за лондонска пиар компания, специализирана в обслужването на проблемни знаменитости. Във втория сезон на сериала работата и личният й живот се сблъскват катастрофално, когато героинята вече изгубва финално и без това крехкия баланс.

Премиера, Amazon Prime Video, 11 юни

Pinocchio

Класическата приказката оживява вече и на стрийминг. В екранизираната история от 2002 г. в ролята на Джепето влиза носителят на "Оскар" Роберто Бенини, а режисьор е Матео Гароне.

Премиера, Amazon Prime, 11 юни

Все още няма коментари
Нов коментар