Домашно кино | сериал по бестселъра на Блейк Крауч Dark Matter и трети сезон на Bridgerton

Какво ново по стрийминг платформите

Dark Matter

"Щастлив ли сте в живота си?" Това са последните думи, които Джейсън Десен чува, преди маскиран похитител да го повали в безсъзнание. Когато се събужда, открива, че не се намира в неговия дом и по-лошо - не е в познатата му реалност. Историята на мъжа с преуспяваща кариера на учен и щастливо семейство е в центъра на новия сериал на Apple TV+, базиран на научнофантастичния роман на Блейк Крауч. В едноименния бестселър на "Ню Йорк таймс" главният герой е отвлечен в алтернативна версия на живота си и в лабиринт от реалности с паралелни възможности, по които някога е можел да поеме. Джейсън тръгва на мъчително пътешествие сред вариациите на живота си, за да се върне при своето истинско семейство, в изненадващ трилър за избора и пътищата, по които не сме поели, и за това колко далеч може да стигнем, за да постигнем мечтания живот. С участието и на Дженифър Конъли, Алис Брага, Джими Симпсън, Дайо Окении и Оукс Фегли.

Премиера, Apple TV+

Bridgerton 3

Третият сезон на популярната драма на Шонда Раймсще ще излезе в две части - първите четири епизода гледаме през май, а останалите месец по-късно. В тях на фокус попада бавно разгарящата се романтична връзка между Колин Бриджъртън и Пенелопи Федърингтън, както и първите дни от съжителството на Кейт и Антъни Бриджъртън.

Премиера, Netflix, 16 май

Doctor Who

BBC и Disney+ пускат нова адаптация на един от най-добрите британски научнофантастични сериали, последяващ приключенията на Времевия лорд - пътуващ във времето човекоподобен извънземен, познат като Доктора, който изследва Вселената в своя космически кораб "Тардис", приличащ на синя телефонна кабина. Сега в образа на Доктора се превъплъщава Нкути Гатва от Sex Education, а 19-годишната Мили Гибсън е в ролята на неговата спътница Руби Съндей.

Премиера, Disney+

2 коментара
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
Нов коментар