🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

КапиталНО

Изказванията от седмицата

Дневник    ©  Дневник
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

"Както сме я подкарали, нас преди 30 и кусур години ни управляваше Тато, след това дойде Командира, след това дойде Дедо, след това Баце. Предполагам, че следващия трябва да дойде пак някакъв такъв - родителски надзор да осъществява към инфантилното българско население."

депутатът от БСП Иво Христов пред bTV

"Производството в XXI век не са домати, не са и стъкла или врати. В XXI век производството е свързано с високите технологии на първо място. Те не са отделна индустрия, те променят всяка една индустрия."

Добромир Иванов, председател на BESCO, от профила му във Фейсбук

"Вие тъпанари ли сте, че не можете да правите реформи? Как бихте реагирали, когато председателят на парламента е проста кърджалийска гугутка? Това е казано от министър-председателя."

депутатът от БСП Драгомир Стойнев в парламента, цитиран от Dnevnik.bg

"Истинската същност на ДПС са руските зависимости и корупционните схеми. ДПС е всичко друго, но не и пронатовска и проевропейска партия."

бившият председател на ДПС Лютви Местан пред БТВ

"В момента смятам, че е много по-справедливо това, защото виждаме, че има различни гласове по тази тема. Редно е да има една социална помощ, която не разделя хората, а която ни сближава всички заедно. Прекалено много неща ни разделят напоследък."

социалният министър Деница Сачева, цитирана от БНТ

"Сигурно, ако ме бяха задържали в Омск още няколко часа, никога повече нямаше да давам интервюта или в най-добрия случай щяха да ме разкарват в инвалидна количка."

руският дисидент Алексей Навални пред популярния видеоканал vDud (вДудь)

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал