🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

КапиталНО

Изказванията от седмицата

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

"Довечера ще ме намерите в местната кръчма, където ще изоблича всички мрачни тайни зад конспирацията на ученическите стачки и злите ми кукловоди, които вече не могат да ме контролират. Най-после съм свободна!!"

"Вземете (Бойко Борисов) и си приберете парите от Доган. Това, което му харизахте за неработещи мощности за студения резерв, което откраднахте през сметките на хората за парно, вземете го от този търтей - почетен председател на задкулисието, и купете с тях тези хеликоптери. Или намалете корупционния откат, който сте вкарали в сметката за удълбочаването на Варненското езеро, която отново обслужва Доган."

съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов в профила си във Фейсбук

"Логично е партията на г-н Пеевски да подкрепи Борисов за президентските избори. Те са, както знаете, ортаци в бизнеса и в политиката."

президентът Румен Радев пред журналисти

Този ритуал (мъжкото хоро - бел. ред.) е преживял турското робство, ще преживее и коронавируса... Влизането в ледените води може да даде кураж на българите, че ще преодолеем всичко. Подобно нещо не е престъпление, но не отричам, че създава риск."

вицепремиерът Красимир Каракачанов пред Би Ти Ви

"Социалистите сега, като разправят какво било! Било е радост за "Москвич", "Раховец" печка и телевизор "Рубин". Помня баща ми, като купи на майка ми печка "Раховец", каква радост беше."

премиерът Бойко Борисов пред журналисти

"Тогава той (Васил Божков) беше част от интимния кръг на премиера."

лидерът на движението "Изправи се.бг" Мая Манолова пред БТВ

1 коментар
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    chernomorski avatar :-|
    Chernomorski

    Не политици, а плювалници!

    Нередност?
Нов коментар

Още от Капитал