🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

КапиталНО

Изказванията от седмицата

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

"Ние не предвиждаме раздяла с никого. Нашият електорат, нашите избиратели, нашата партия ние си харесваме господин Пеевски и смятаме, че господин Пеевски направи много и за страна, за хората, особено в пандемичната криза, а за нашия електорат - да не говорим."

зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев пред БНР

"Не мога да разбера защо някои хора непрекъснато твърдят, че в България няма избор. Всяка година например избираме от какво да си патим - от суша или от наводнение. И това се дължи не на непредсказуемата природа, както се опитват да ни внушат, а на напълно предсказуемите управляващи. Които строят, докато вали проливен дъжд, и рушат, когато грее слънце."

икономистът Гроздан Караджов във Фейсбук

"Не всички имаме Вашата (Веселин Марешки) физическа сила, доказана при други обстоятелства и други места."

президентът Румен Радев на консултациите за парламентарните избори с Партия "Воля", цитиран от Mediapool.bg

"България не е осъзнала, че в Северна Македония се роди нова нация, която има собствен език. Вместо да уважава и да допринася за мира и приятелството на народите в региона, България действа дестабилизиращо, като се прави на Херкулес без мускули."

бившият външен министър на Гърция Никос Кодзиас в интервю за EurActiv

"Купих билети... Тази сутрин правих лицеви опори и клякания и дори бърпи (упражнение, включващо клякане, подскок и лицева опора - бел. ред.)... осъзнах, че е настъпил моментът, който очаквах."

руският опозиционер Алексей Навални в Инстаграм

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал