КапиталНО

Изказванията от седмицата

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

"Всички, които искат и планират да се имунизират срещу ковид-19, трябва да пият повече доматен сок и да ядат повече домати след приема на всяка една от дозите, както и в периода между двете дози. Доматите и доматеният сок са най-доброто природно средство срещу кръвосъсирване."

директорът на Националния център по заразни и паразитни болести и член на Националния оперативен щаб за борба срещу коронавируса проф. Тодор Кантарджиев пред bTV

"Ние сме като ластик - отваряме, затваряме за по 10 - 15 дни. Когато хората се уморят, пак отваряме."

премиерът Бойко Борисов във Facebook

"Клипът на ВМРО маркира връзки с контекста чрез напомняния от типа "Спряхме Истанбулската конвенция". Това е изречено от единствената жена (и единствено права) сред група насядали около масата мъже начело с Красимир Каракачанов между знамена на ВМРО - схематична имитация на нещо като среща на македонски заговорници, която издава комплекса на партийните "войводи", произтичащ от липсата на собствена героична история."

доц. Георги Лозанов в ClubZ.bg

"София и занапред театрално ще поднася на Запада руски шпионски истории, за да може в същото време необезпокоявано да си върти далаверите с Русия - например "Турски поток" и Белене."

германският дипломат Клаус Шрамайер пред DW

"Той гледа германски телевизионни канали. Гледа също и телевизионни канали на английски. Не всеки ден, но по няколко пъти седмично той се упражнява и по английски. Това са кратки, но редовни уроци."

говорителят на Кремъл Димитрий Песков пред изданието "Аргументи и факти", цитиран от ДПА

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал