🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

КапиталНО

Изказванията от седмицата

   ©  Цветелина Белутова
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

"Много ме дразнеха в парламента едни просташки смехове през цялото време. Аз цял живот изкарах из дискотеките и питейни заведение, където хората по́ са весели, и да ви кажа повече възпитани хора там видях, отколкото някои изблици на последната ми месторабота (Народното събрание - бел. авт.)."

бившият депутат от "Продължаваме промяната" Христо Петров - Ицо Хазарта, пред "Дарик радио""

Неговият край (на прехода - бел. ред.) ще дойде, когато се постигне една от основните ценности на ЕС - върховенството на закона. Ако го няма това върховенство, дори да има многопартийна демокрация, тя се изражда. Необходимо е гражданското общество да стане по-голямо от посткомунистическата общност."

бившият министър-председател Иван Костов пред БНР

"Очевиден е опитът да бъде намерено някакво решение, така че изграденото от държавата да не бъде премахнато, което е логично. Считам, че този опит проблемът с незаконното строителство да бъде решен с незаконни методи е най-лошият пример, който може да даде държавата. Доказателства за необходимостта от авариен ремонт няма. Проверката и подходът на Караджов са лош пример за нарушаване на закона."

служебният министър на МРРБ Иван Шишков пред журналисти

"Ако сега чрез този дебат се опитвате да избутате отново във властта Борисов и неговата банда, последствията отново ще бъдат за народа на България. И ние тук отново ще трябва да приемаме резолюции."

румънският евродепутат Рамона Стругариу пред Европейския парламент

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал