Плащайте с кредитна карта Mastercard® от UniCredit Bulbank и спечелете награда

Да сбъднеш мечта – безценно

Плащайте с кредитна карта Mastercard® от UniCredit Bulbank и спечелете награда
Плащайте с кредитна карта Mastercard® от UniCredit Bulbank и спечелете награда
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Предстоят най-любимите и уютни празници от годината, а освен това и много намаления, от които можем да се възползваме и да подсигурим подаръците отрано. Да не забравяме и че голяма част от търговците предоставят допълнителни отстъпки и организират игри с награди, които не са за изпускане. Точно такава е и възможността, която се открива пред вас в момента.

Искате ли да се докоснете до магията на мястото, където анимационните герои оживяват? Сега имате шанс да спечелите безценно приключение в Disneyland® Paris за цялото семейство.

Плащайте активно покупките си с вашата кредитна карта Mastercard® от UniCredit Bulbank до 31.12.2019 г., регистрирайте ПОС бележките на сайта на банката и готово! Ще бъдете включени в томболата за супер награди.

Какво всъщност може да спечелите?

Освен, че ще се заредите с незабравими емоции, ще бъдете настанени в Disneyland® Hotel. Ще бъдат поети разходите ви за самолетни билети, двупосочен трансфер летище – хотел – летище, медицински застраховки и Fastpass® пасове, с които ще се докоснете до всички атракции в Disneyland® Paris.

Включете се още сега в съвместната кампания на Mastercard® и UniCredit Bulbank и си подарете магическо приключение в Disneyland® Paris – мястото, където приказките стават реалност!