Всичко за колата в една месечна вноска

SIMPL показва как автомобилният пазар се променя в дигиталната ера

Всичко за колата в една месечна вноска
Всичко за колата в една месечна вноска
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Автомобилният пазар преминава през най-голямата трансформация в историята си. Променят се и навиците на потребителите: от покупка на кола към ползване чрез дългосрочен и краткосрочен наем. И не на последно място - чрез дигитализацията на целия автомобилен бизнес. На този динамичен пазар печелят иноваторите, които предлагат не просто покупка или наем на автомобил, но и много други плюсове. Такъв иновативен бранд е SIMPL, който предлага дългосрочен наем на нови и малко употребявани коли плюс Асистент обслужване. И всичко това в една месечна вноска. Брандът не спря развитието си дори и през извънредното положение, а надгради услугите си, ставайки изцяло дигитален и създавайки допълнителни ползи за своите клиенти.

Лесен достъп до страхотен автомобил

През сайта на компанията: drivesimpl.bg са достъпни 2 SIMPL услуги - SIMPL Нови Коли и SIMPL Ready 2 Go коли.

Чрез услугата "SIMPL Нови Коли" клиентите имат достъп до много отделни марки и модели нови автомобили . Всъщност, това е единственият подобен портал, на който на едно място те могат да сравнят оферти - получават подробна информация за предлаганите коли, както и цени за различните срокове на ползване, които им дават възможност за гъвкави схеми на наемане.

Клиентът може да кандидатства за автомобил, като заявява желания цвят, срок и допълнителните си предпочитания, след което се изготвя оферта според неговите предпочитания. И то без нужда да посещава дилърство или да провежда безкрайни разговори с продавач консултанти. А ако не намира колата, която търси, SIMPL ще я открие, и то на най-добрата цена, благодарение на 15-годишния си опит в автомобилния бизнес.

Ready 2 Go коли: нова услуга за малко употребявани автомобили

В последните месеци SIMPL разшири предложенията си с Ready 2 Go коли, която предлага гъвкав наем на малко употребявани автомобили с минимален наемен период от 6 месеца. Потребителят плаща единствено горивото си. Той кандидатства за финансиране, като може да избере от различни модели и марки малко употребявани автомобили със средно до високо ниво на оборудване. Клиентът в Ready to Go кара колата 6 месеца до когато пожелае без да подписва нов договор. Новата услуга е насочена към клиенти, които срещу една месечна вноска искат да наемат за по-кратък период нужния им почти нов автомобил с пълно обслужване и SIMPL асистент.

SIMPL асистент за всеки

Основното предимство на SIMPL е асистентът. Това е човекът, който пести време и излишни нерви. Той взима колата от удобно за клиента място и я връща обратно сервизирана. За да може клиентът да се наслаждава на времето си и да не се занимава с ходене по сервизи, застраховки и т.н. Асистентът може да бъде поръчан от апликацията DriveSIMPL, налична за iOS и Android.

Авто дигитализация

Клиентите сключват договора със SIMPL изцяло дигитално, а автомобилът е доставен до избрания адрес, като се спазват всички изисквания за безопасност. Клиентът получава в една месечна вноска страхотна кола за дългосрочно ползване плюс асистент обслужване и основен пакет услуги, включващ всичко нужно за автомобила като сервизно обслужване, гуми монтаж, демонтаж и съхранение, застраховки плюс бонуси като заместващ автомобил до 5 дни веднъж в годината, завеждане на щета, Пътна помощ и др. Както и възможност за добавяне на допълнително услуги според нуждите му. Те са най-разнообразни и включват сервизни дейности, заместващ автомобил на преференциални цени, минаване на годишен преглед, трансфер летище и паркинг, завеждане на щети извън пакет или пък багажник под наем.

Чрез иновациите и дигитализацията от SIMPL искат да покажат, че шофирането на нов автомобил (както и на малко употребяван) може да става лесно без нуждата от самостоятелна покупка на кола и големи инвестиции. В една месечна вноска клиентът получава SIMPL асистент, удобство, безгрижие, спокойствие, сигурност и не на последно място... хубава кола. Единственото, което се иска от него/нея е да се наслаждава на шофирането.