🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

86 деца на загинали и пострадали полицаи ще получат подаръци от "Технополис" и "Практикер"

Благотворителната инициатива е ежегодна

86 деца на загинали и пострадали полицаи ще получат подаръци от "Технополис" и "Практикер"
86 деца на загинали и пострадали полицаи ще получат подаръци от "Технополис" и "Практикер"
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Деца на загинали и пострадали при изпълнение на служебните си задължения полицаи ще получат по традиция подаръчни ваучери от "Технополис" и "Практикер" като част от ежегодната съвместна благотворителна инициатива на Министерството на вътрешните работи и "Видеолукс холдинг" - собственик на двете вериги магазини.

В навечерието на коледните празници 86 деца от цялата страна ще получат от "Технополис", "Практикер" и партньори ваучери на стойност 1000 лв.

Тодор Белчев - председател на съвета на директорите на "Видеолукс холдинг", предаде подаръците за децата на Христо Терзийски - министър на вътрешните работи, а куриерите на МВР ще се погрижат те да достигнат до адреса на всяко дете в страната.

"С това показваме, че дори в дни и години на криза ние сме близо и за поредна година правим това, което всяка година правим - помагаме на тези деца", каза Тодор Белчев при предаването на подаръците.

Инициативата е продължение на дългогодишно партньорство между МВР и "Технополис" за подкрепа на пострадалите семейства на служители от системата на МВР. През 2014 г. след придобиването й от "Видеолукс холдинг" веригата хипермаркети "Практикер" се присъедини към благотворителната кампания.

И тази година в кампанията се включиха много партньори на "Технополис" и "Практикер", с чиято помощ са осигурени средствата за подпомагане на пострадалите семейства.