🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

"Мебели Виденов" с нова локация в град Бургас

Новостроящата се база ще позволи наемането на над 200 нови служители

"Мебели Виденов" с нова локация в град Бургас
"Мебели Виденов" с нова локация в град Бургас
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

"Мебели Виденов" премести магазина си в Бургас на нова, по-комуникативна локация в центъра на града. На площ от 2400 квадратни метра, 45-ият обект от веригата предлага богат асортимент за обзавеждане на спалня, дневна, кухня, хол и детска стая. В стратегията при изграждането на шоурумовете в цялата страна е заложена по-голяма близост до клиентите, много от които имат желание да видят на живо и да усетят мебелите, които купуват. При развитието на своята мрежа компанията е движена от концепцията за големи и просторни обекти, в които клиентите да се чувстват комфортно, заобиколени от различни решения за обзавеждане.

"Избрахме Tria Central park, защото именно тук ще може да разгърнем всичко, което клиентите ни заслужават. Водещи отново ще са мотивацията и желанието постоянно да се усъвършенстваме и развиваме. Това ще направи клиентското преживяване още по-вълнуващо", сподели на официалното откриване мениджърският екип. Те посочват още, че старият магазин преустановява дейност.

Предлагат се готови интериорни решения - множество комбинации и идеи за обзавеждане на дома, разнообразие от цветове, стилове и размери. Акцент в Premium зоната са меката мебел - ъглови дивани, канапета и фотьойли, секциите - скринове и тв модули; спалните комплекти - спални и матраци, както и трапезните маси и столове. Интересна за клиентите е и деко зоната, в която могат да бъдат открити над 1000 аксесоара за дома, като продуктовата гама на този етап може да се купува само онлайн, но тепърва ще се разширява.

Новата локация на "Мебели Виденов" е на ул. "Даме Груев" №6, Tria Central park. Работното време на обекта е всеки ден от 10 до 20 ч., а в неделя - от 10 до 19 ч., като до края на месеца клиентите и гостите на града ще могат да се включат в интересни игри с награди. Магазинът разполага с асансьор към междинен и втори етаж, както и достъп към подземния паркинг на комплекса.

Припомняме, че историята на "Мебели Виденов" започва преди повече от 30 години като малка семейна компания и постепенно се превръща в лидер на пазара, движена напред от "много голямо желание за развитие, хъс, сплотен и мотивиран екип".

Освен в България компанията развива дейност на територията на Гърция, Румъния и Северна Македония благодарение на своя онлайн магазин. С цел подобряване на изживяването при пазаруване от сайта на компанията е разработена и иновативна виртуална стая, където потребителите могат да визуализират съчетания от различни продукти от целия асортимент.

Дори по време на пандемията те не просто съхраняват бизнеса си, а с далновидност и стратегически решения постигат ръст.

Бизнес стратегия

Фабриката на бившия индустриален гигант "Тунджа" в Ямбол съвсем скоро ще се превърне в биещото сърце на производството на "Мебели Виденов". Проектът, част от дългосрочната бизнес стратегия на компанията, предвижда изграждането на нови сгради на площ 50 дка, които ще позволят да бъдат обособени производства за мебели от пресовани дървесни частици (ПДЧ), мека мебел и такива по индивидуален проект на клиента. Успоредно с това, проектът ще позволи разширяването на складовите площи, което от своя страна ще улесни поддържането на богатия асортимент. След приключването на всички дейности производственият капацитет на компанията ще нарасне с около 30%. Инвестицията ще позволи и наемането на нови 200 служители. Развитието на екипа винаги е било сред основните приоритети в стратегията на компанията, като към днешна дата в "Мебели Виденов" работят над 1500 служители.