NEXT BASKET привлича топ дигитален предприемач за изпълнителен директор

Евгени Йорданов оглавява екипа на нидерландската платформа за онлайн търговия в България и региона

Евгени Йорданов - изпълнителен директор на NEXT BASKET
Евгени Йорданов - изпълнителен директор на NEXT BASKET
Евгени Йорданов - изпълнителен директор на NEXT BASKET
Евгени Йорданов - изпълнителен директор на NEXT BASKET
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Месеци преди официалния си старт онлайн платформата за онлайн магазини NEXT BASKET представи своя генерален изпълнителен директор за България и региона. Това е Евгени Йорданов - дигитален предприемач, магистър-инженер по "Бизнес информатика" и възпитаник на американския Northwestern University в специалност "Маркетинг чрез съдържание".

Евгени Йорданов има богат опит в дигиталните среди и развива успешни проекти в България, Европа и Америка. Професионалният му път включва различни дейности, свързани с онлайн маркетинг и автоматизация, SEO, програмиране, бизнес развитие и лекторство. Преподавал е в академия "Телерик", DigitalPRO и някои от водещите университети в България, като междувременно взема участие на десетки събития и конференции с дигитална насоченост в България и Европа.

За себе си той споделя, че винаги се е стремял да бъде в помощ на други млади хора, които се стремят към развитие, и е горд, че дейността му е спомогнала за успешния старт на мнозина млади предприемачи на Балканите.

От октомври тази година Евгени Йорданов вече е отговорен за развитието на NEXT BASKET - един от най-смелите, амбициозни и иновативни проекти в сферата на електронната търговия не само на европейско, но и на световно ниво.