Умен подарък

Бюлетин: Маркетинг и реклама Маркетинг и реклама

Получавайте най-важното и интересно от маркетинга: новини, рекламни кампании, обяви за работа

Да направите умен коледен подарък е въпрос на добър вкус. А е въпрос на стил той да бъде полезен, вдъхновяващ и да напомня за вас през цялата година. Абонамент за Капитал отговаря на всички тези изисквания, а и като цяло е смислена инвестиция във всеки един момент, с растящ в геометрична прогресия с времето ефект. Ето и два варианта на абонамент, от които да изберете.

Вестник Капитал на хартия и дигитално + подарък тефтер

Този вариант на абонамента за Капитал включва доставка на вестника всеки петък, достъп до мобилното му приложение за iOS и Андроид и достъп до статиите в capital.bg. Коледната оферта включва и подарък - бележник с календар за 2019 г. и 12 илюстрации от талантливи български артисти.

Цената е 202 лева. След поръчка от сайта, ще получите по куриер пакет включващ тефтера и картичка с инструкции за активация на абонамента - всичко опаковано като за подарък.

Поръчайте на capital.bg/gift

Дигитален Капитал + таблет с интернет за една година

Дигиталната оферта за абонамент включва достъп до седмичният Капитал през мобилното му приложение за iOS и Андроид и статиите в capital.bg. Абонаментът включва 10 инчов таблет HUAWEI Т3 и интернет достъп - 3500 МБ на месец от Теленор за 1 година.

Цената е 319 лева. След поръчка ще получите по куриер таблета, на който вече има инсталирано приложението, заедно с инструкция как да активирате абонамента. Всичко е пакетирано в коледна опакова, готово да го подарите.

Поръчайте на capital.bg/capital

Поръчките са със срок на доставка 3 работни дни.

Хубави празници!

Все още няма коментари
Нов коментар