За WordPress отвъд блоговете

Vipe Studio е специализирана компания, която разработва онлайн системи на световно ниво, базирани на WordPress

За WordPress отвъд блоговете
За WordPress отвъд блоговете
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Какво е WordPress? Дали е просто платформа, с която всеки може да си направи блог, или пък е система, позволяваща изграждането на невероятно мощни уеб сайтове, на която се доверяват мултимилиардни компании по целия свят?

За мнозина първата асоциация с думата WordPress действително са блоговете и възможността всеки да си направи сайт с помощта на безплатен софтуер. Клиентите на Vipe Studio обаче са от онези напредничави собственици на бизнеси, които осъзнават, че WordPress е способен на много повече.

WordPress е най-популярната система за управление на съдържанието - според статистиката на W3Techs над 40% от всички сайтове в интернет използват именно тази платформа.

И определено има защо - WordPress предлага иновативни решения за компании от огромен мащаб, които са разбрали, че системата е нещо повече от платформа за лични блогове.

Съществува една българска компания, която се грижи за това да променя в положителна посока разбиранията за този уникален софтуер с отворен код.

Запознайте се с Vipe Studio

Vipe Studio е специализирана компания, която разработва онлайн системи на световно ниво, базирани на WordPress.

Компанията функционира от 2016 г., а със създаването ѝ нейният основател Иван Попов си поставя много конкретна цел - да промени традиционните нагласи към WordPress и да покаже точно защо толкова много големи компании в цял свят използват платформата.

Vipe Studio предлага пълен пакет от първокласни технологични услуги. Това включва разработка и поддръжка на уебсайтове, headless решения и имплементиране на модерни технологии като React, next и node.

Философията на WordPress общността, която се върти около професионализма и постоянния глад за нови знания, е втъкана и във всичко, което реализират специалистите от Vipe Studio. Те не просто правят уеб сайтове, а създават дългосрочни партньорства с клиентите си.

"Основното преимущество на разработките ни е, че можем да осигурим на клиентите си безупречно високотехнологично решение, което да използват с лекота. Работим, за да създадем не просто сайт, а цялостно дигитално бизнес решение, което да работи за нуждите на клиентите ни и да решава специфичните проблеми, които те имат", коментира Иван Попов, основател на Vipe Studio.

Комуникацията с клиентите е изключително важна, но във Vipe Studio знаят колко ключова е и комуникацията вътре в екипа. "Най-добрите професионалисти са тези, които са добри в хобитата си. Да си добър в нещо, за което не получаваш заплащане, означава, че си трудолюбив и знаеш какво е да полагаш усилия. Екипът на Vipe Studio е изграден именно от личности, които полагат усилия за развитието си дори извън работното място", добавя Попов.

Компанията се отличава с уникалната си офис култура, която насърчава всеки от екипа да показва смело индивидуалността си. Общността на Vipe дори има и свой собствен талисман - космически пътешественик, на име Виптор, който вече е доста разпознаваем в света на уеб разработката.

WordPress за enterprise

Във Vipe Studio наричат сайтовете, които разработват, "онлайн базиран софтуер". Специалистите използват WordPress като солидна основа, чрез която може да бъде съградено нещо наистина впечатляващо. Това ги превръща в истински софтуерни архитекти на проекти от всякакъв мащаб, включително и enterprise.

Зад всеки уеб сайт, създаден от Vipe Studio, стои една много по-голяма и сложна логика. По този начин клиентите, които избират да работят с тях, получават не просто сайт, а софтуер от високо ниво, с който възможностите за развитие са на практика безкрайни.

Към безкрая и отвъд

Днес Vipe Studio е доверен технически партньор на разпознаваеми брандове в България, сред които са електромобили, издателства, търговци и производители. Бъдещето на компанията е фокусирано върху разработването и поддържането на големи WordPress проекти в B2B сферата.

Мисията на Vipe Studio остава непроменена - да продължава да помага на онлайн бизнесите да се развиват и да постигат нови успехи посредством ефективни технологични решения.

Име: Vipe Studio /"Вайп Студио"

Сайт: https://vipestudio.com

FB: /vipestudio.web

LinkedIn: /vipe-studio-ltd

Телефон: +359 988 993 128

E-mail: [email protected]

Адрес: ул. "Сребърна" 14, София