🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Домашно кино

Какво ново в стрийминг платформите

Клюкарката I

"Клюкарката" е тийн драматичен сериал, излъчван между 2007 и 2012 г. с общо 121 епизода. Десет години по-късно той се завръща с продължение, изследващо променения пейзаж в Ню Йорк. Попадаме обратно в горен Ийст сайд, за да открием поколение тийнейджъри от частни училища в Манхатън под постоянното облъчване на социалните медии. Освен новите епизоди HBO ще излъчи и всички шест сезона на оригиналния сериал.

Премиера, HBO GO, 26 октомври

Locke & Key II

Втори сезон на адаптацията на комикса на Джо Хил и Габриел Родригес. Да припомним - след като баща им е убит при загадъчни обстоятелства, трите деца от семейство Лок и майка им се нанасят в имението Keyhouse, където откриват магически ключове. Докато се опитват да разгадаят силите им, загадъчен демон се събужда, за да ги открадне. В новите епизоди става още по-напечено, а братята и сестрите ще приемат ролята на нови Пазители на ключовете.

Премиера, Netflix, 22 октомври

The Next Thing You Eat: Complete Season 1

В този документален филм от шест епизода популярният готвач Дейвид Чанг и носителят на "Оскар" за най-добър документален филм през 2014 г. Морган Невил изследват промените, които се случват навсякъде около нас и как те рефлектират върху начина, по който ще се храним в близко бъдеще.

Премиера, Hulu

Все още няма коментари
Нов коментар