Домашно кино: Никол Кидман и Хавиер Бардем ни запознават с I Love Lucy

Being the Ricardos

Както в "Часовете", така и тук Никол Кидман е почти неузнаваема и напълно потопена в образа си. Екранният й партньор е Хавиер Бардем, а двамата са съпрузите Люсил Бол и Деси Арназ, продуценти и звезди на популярния американски ситком I Love Lucy, излъчван през 50-те години в САЩ. Биографичната драма представя една седмица от живота на актьорите, точно по време на заснемането на сериала и в момент, в който са изправени пред шокиращи лични обвинения, политически шантаж и сблъсък с културни предразсъдъци и ограничения. Един от филмите на 2021 г. е написан и режисиран от носителя на "Оскар" Арън Соркин.

Премиера, Amazon, 21 декември

The Hand Of God

Новият филм на носителя на "Оскар", сценарист и режисьор Паоло Сорентино ("Великата красота") е в платформата Netflix. Действието на тази изключително лична и полуавтобиографична история се развива в родния град на режисьора - Неапол, през през 80-те години на ХХ век. Животът на главния герой - странния тийнейджър Филипо Скоти, и този на ексцентричното му семейство внезапно са преобърнати с главата надолу заради срещата им с футболната легенда Диего Марадона

Премиера, Netflix

The Witcher 2

Феновете на фентъзи световете ще са щастливи. Изминаха две години, но чакането най-накрая свърши - поредицата, базирана на книгите на полския писател и икономист Анджей Сапковски, се завръща с втори сезон. Гералт (Хенри Кавил) от Ривия, един от последните вещери, продължава да води смъртоносни битки с чудовища в защита на хората. Този път обаче ще го видим от различна страна и дори в уязвима позиция, която несъмнено ще доведе до драма и интриги.

Премиера, Netflix, 17 декември

Все още няма коментари
Нов коментар