Домашно кино: най-новият филм на Джордж Клуни, втори сезон на "Еуфория"

The Tender Bar

Най-новият филм на Джордж Клуни като режисьор е по мемоарите на журналиста и носител на награда "Пулицър" Джон Джоузеф Моринджър. Действието се развива през 70-те години на миналия век. В главната роля е Бен Афлек. Сценарият е на Уилям Монахан (The Gambler, The Departed).

Премиера, Amazon Original Movie, 7 януари

Еуфория II

Вторият сезон на хитовия сериал на HBO, донесъл "Еми" на Зендая, най-накрая е тук. Животите на всички в градчето Ийст Хайланд са свързани, а 17-годишната Рю (Зендая) продължава да страда по Джулс (Шафър). Тя търси надежда и продължава да се бори със загубата и наркотичната си зависимост.

Премиера, HBO GO и HBO, 10 януари, 21:00 ч.

Women of the Movement: Series Premiere

Историческата драматична поредица от шест епизода разказва историята на Мейми Тил Мобли (Адриен Уорън), посветила живота си в търсене на справедливост за сина си Емет Тил (Седрик Джо) след бруталното му убийство през 1955 г. Именно тази борба дава началото на Движението за граждански права в САЩ.

Премиера, ABC

Звярът трябва да умре

В първи сезон на сериала героинята Франсис Кеърнс решава да открие и убие мъжа, когото смята за отговорен за смъртта на 6-годишния й син. Когато най-накрая го проследява, тя успява да проникне с хитрост в дома му.

Премиера, HBOGO

Все още няма коментари
Нов коментар