Подкаст: Най-масовият експеримент по работа от вкъщи

Организационният консултант Светослав Богатинов в новия епизод на подкаста "Гласът на Капитал" за това как да влезем в ритъм и да намалим стреса при работата в извънредни условия

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Измина месец от въвеждането на ограничителните мерки заради коронавируса, но много от нас все още се борят с адаптирането към новия режим на работа от вкъщи и принудителното сливане на офисните задачи с грижата за децата. Какво да правим, ако се чувстваме тревожни, че не се справяме? Ако сме под стрес, че сме изгубили обичайната си продуктивност и фокус в работата си? Как да си организираме времето по-ефективно в новата нормалност?

Новият епизод на подкаста "Гласът на Капитал" е посветен на най-големия масов експеримент по дистанционна работа, който тече в момента благодарение на коронавируса. А на въпросите ни отговаря организационният консултант в InManagement Светослав Богатинов, който е психолог по образование и има дългогодишен опит в корпоративния HR.

Той дава съвети как да се оправим в този лабиринт, как да влезем отново в ритъм и какво могат да направят мениджърите и компаниите, за да помогнат в пренастройването на служителите си. В епизода ще чуете още защо според изследванията хората, които работят от вкъщи, изпитват по-големи нива на стрес и тревожност (дори в извънкризисни времена) от тези, които работят в офис.

"Гласът на "Капитал" е седмичен подкаст, в който журналистите разказват интересна актуална тема от политиката, икономиката или бизнеса в дълбочина, с контекст и анализ.

Ако този епизод ви хареса и искате да слушате новите епизоди веднага щом излязат, абонирайте се за "Гласът на "Капитал" в Apple Podcasts, Google Podcasts или Spotify. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата програма за подкасти.

Обратна връзка за "Гласът на "Капитал" можете да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на "Капитал" във Facebook и Twitter.

Чуйте и предишния епизод:

Защо България не тества масово

Журналистите Деси Николова и Ани Коджаиванова правят преглед на напредъка на здравната система да посрещне епидемията три седмици след въвеждането на извънредното положение

Все още няма коментари
Нов коментар