🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Ще ни затворят ли пак

Случаите на заразени с коронавирус растат устойчиво и в Европа, и в България. Алексей Лазаров разказва кои са възможните сценарии оттук нататък и как да организираме живота и работата си според тях

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

С навлизането в есенно-зимния сезон броят на заразените с коронавирус започна уверено да нараства в цяла Европа. От тази седмица и България влезе с пълна сила в този тренд, след като щабът отчете между 400 и 500 заразени в няколко последователни дни. Това пак изправя правителствата пред дилемата как да отговорят и какви мерки и ограничения да наложат, така че хем да не спират живота отново, хем да ограничат разпространението на заразата.

В новия епизод на седмичния подкаст "Гласът на Капитал" говорим за това как да организираме живота и работата си около факта, че ни очакват месеци на по-интензивно съжителство с вируса. Гостува управляващият редактор на "Капитал" Алексей Лазаров, който разказва очаква ли ни ново затваряне, подобно на това през месец март, и какви са възможните сценарии оттук нататък.

В епизода ще чуете още защо в България доминират недоверието към епидемията и скептицизма към мерките и какъв е начинът да се промени общественото мнение.

"Гласът на "Капитал" е седмичен подкаст, в който журналистите разказват интересна актуална тема от политиката, икономиката или бизнеса в дълбочина, с контекст и анализ.

Ако този епизод ви хареса и искате да слушате новите епизоди веднага щом излязат, абонирайте се за "Гласът на "Капитал" в Apple Podcasts, Google Podcasts или Spotify. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата програма за подкасти.

Обратна връзка за "Гласът на "Капитал" можете да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на "Капитал" във Facebook и Twitter.

Чуйте и предишния епизод:

Завръщането на бизнеса със събития

Директорът "Събития" в Икономедиа Гергана Николова разказва как пандемията ускори дигиталната трансформация на индустрията с няколко години и за гъвкавостта на новите хибридни формати

1 коментар
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
Нов коментар