Подкаст: Къде се (с)чупи българската политика

Защо политиците произвеждат само шум - и какво е решението

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Гласът на Капитал

Още подкасти Гласът на Капитал

„Гласът на Капитал“ е седмичен подкаст, в който журналистите разказват най-важната история от седмицата в дълбочина, с контекст и анализ.

  • SoundCloud на Гласът на Капитал
  • Spotify на Гласът на Капитал
  • iTunes на Гласът на Капитал
  • Storytel Podcasts на Гласът на Капитал
  • YouTube на Гласът на Капитал
  • RSS Feed на Гласът на Капитал

"Ще има ли правителство", пита всеки, интересуващ се от политика, за хиляден път през последната година и половина. "Щом ще правят направо изборния кодекс, значи отиваме пак на избори", е друго широко срещано изречение по улици и чатове. "Бойко пак е лайв" е новата вечерна емисия. А ако съберем всичко в едно възклицание, то би звучало просто като "офффф". С други думи, българската политика се превърна в шум.

В тазседмичния епизод на "Гласът на Капитал" с водещ Йоан Запрянов гостува Алексей Лазаров, главен редактор на "Капитал". Той обяснява как се стигна до това положение, при което политиката не произвежда нищо смислено, но и политическата класа не опитва нищо, за да излезе от балона на собствените си проблеми.

Обратна връзка за "Гласът на Капитал" можете да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на "Капитал" във Facebook и Twitter.

Все още няма коментари
Нов коментар