Подкаст: Прогнозите на "Капитал" за 2024 г.

Какво очакваме да се случи през следващите 12 месеца

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Гласът на Капитал

Още подкасти Гласът на Капитал

„Гласът на Капитал“ е седмичен подкаст, в който журналистите разказват най-важната история от седмицата в дълбочина, с контекст и анализ.

  • SoundCloud на Гласът на Капитал
  • Spotify на Гласът на Капитал
  • iTunes на Гласът на Капитал
  • Storytel Podcasts на Гласът на Капитал
  • YouTube на Гласът на Капитал
  • RSS Feed на Гласът на Капитал

Всяка година неминуемо започва с пожелания да бъде по-добра от следващата. След това пожеланията отстъпват на прогнозите. По традиция и първият брой на "Капитал", и първият брой на "Гласът на Капитал", са посветени на предположенията какво ще и какво няма да се случи през следващите 12 месеца. В първия редовен брой на подкаста за 2024 г. водещият Йоан Запрянов, заедно с гостите - главният редактор на "Капитал" Алексей Лазаров и редакторът международни новини Кирил Кирчев, дават своите прогнози, както и малка ретроспекция какво познаха и какво не познаха по същото време миналата година.

В броя ще чуете прогнози и очаквания за политическия пейзаж в България, войните в Украйна и Газа, световната икономика и предстоящата година на избори - в Европа, Великобритания и САЩ, а в края и няколко смели, ниско вероятни прогнози по различни теми.

Все още няма коментари
Нов коментар