Маскирани пребиха журналиста Слави Ангелов

Главният редактор на "168 часа" е нападнат пред дома си от двама нападатели, които са използвали метални пръти

По време на побоя е имало и трети мъж, който е снимал видео, докато маскираните са удряли Слави Ангелов
По време на побоя е имало и трети мъж, който е снимал видео, докато маскираните са удряли Слави Ангелов
По време на побоя е имало и трети мъж, който е снимал видео, докато маскираните са удряли Слави Ангелов    ©  Юлия Лазарова
По време на побоя е имало и трети мъж, който е снимал видео, докато маскираните са удряли Слави Ангелов    ©  Юлия Лазарова
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Главният редактор на в. "168 часа" Слави Ангелов е бил пребит от две маскирани лица пред дома си във вторник вечерта.

Двамата нападатели са го изчакали във входа на кооперация на бул. "Дондуков" около 21 часа. След нападението Слави Ангелов е изпаднал в безсъзнание и е бил откаран с линейка в ИСУЛ. В момента той е контактен.

Ангелов споделил пред свои близки, че е забелязал маскиран мъж във входа, но не обърнал внимание, защото "в момента много хора ходят с маски".

След това е бил нападнат с метални пръти и удрян по тялото и главата. След нападението Слави Ангелов си е спомнил, че е имало и трети мъж, който е снимал видео, докато маскираните са го удряли.

Той е изпаднал в безсъзнание, след което е бил закаран с линейка в ИСУЛ, където му е направен скенер на главата, съобщи за "Капитал" издателят на "24 часа и "168 часа" Венелина Гочева. Тя не пожела да коментира евентуални версии за побоя, но предполага, че има връзка за коментарите на Ангелов, които го правят един от най-четените автори на вестникарската група.

Един от последните коментари на Слави Ангелов предизвика широк отзвук в социалните мрежи. В него той разказа за мъжа, който разруши пясъчна дюна в защитената местност до бившия къмпинг Каваците край Созопол, за да може да вижда морето от караваната си.

МВР все още няма официална позиция по случая. Според "24 часа" на местопроизшествието е бил директорът на СДВР Георги Хаджиев.

1 коментар
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    evpetra avatar :-|
    evpetra

    Каскетът?

    Нередност?
Нов коментар