ЧБТР организира уебинар за възможности за финансиране на бизнеса след пандемията

Интерактивното събитие е на 30 септември 2020 г., регистрацията е безплатна

ЧБТР организира уебинар за възможности за финансиране на бизнеса след пандемията
ЧБТР организира уебинар за възможности за финансиране на бизнеса след пандемията
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Черноморската банка за търговия и развитие (ЧБТР) със седалище в Солун, Гърция, е домакин на уебинар, посветен на възможностите за финансиране на средни до големи български компании, които оперират в производствения сектор, включително автомобилната индустрия, металургията, фармацията, земеделието и хранително-вкусовата промишленост. Специално са приветствани компании, които се занимават с регионално сътрудничество и търговия. Интерактивният уебинар ще се състои на 30 септември 2020 г. (сряда) от 10:30 ч. до 11:30.

Президентът на ЧБТР Дмитрий Панкин и Маринела Петрова - заместник-министър на финансите на България ще открият събитието. Весела Маргаритова - старши банкер на ЧБТР за промишлеността, транспорта и туризма, и Цветка Кърнева - главен банкер за финансови институции, ще представят продуктите на банката и ще отговорят на въпроси от участниците. Деляна Пешева - ръководител отношения с банки - "Олива" АД, бизнес клиент на ЧБТР в България, ще сподели мнения и опит от първа ръка в работата с ЧБТР. Дискусията ще бъде модерирана от Николай Стоянов, редактор в "Капитал".

Регистрираните участници ще могат да задават въпроси директно на банкерите на ЧБТР и да организират индивидуални срещи, за да обсъдят своите инвестиционни предложения.

Работният език на събитието ще е български, като за представянията на английски език и за дискусионния панел, ще бъде осигурен превод.

Може да се регистрирате безплатно за участие на този линк.

Черноморската банка за търговия и развитие (ЧБТР) е международна финансова институция, създадена от Албания, Армения, Азербайджан, България, Грузия, Гърция, Молдова, Румъния, Русия, Турция и Украйна. Централата на ЧБТР е в Солун, Гърция. ЧБТР подкрепя икономическото развитие и регионалното сътрудничество, като предоставя заеми, кредитни линии, собствен капитал и гаранции за проекти и търговско финансиране в публичния и частния сектор в своите страни-членки. Уставният капитал на банката е 3,45 милиарда евро. ЧБТР се оценява дългосрочно "A-" от Standard and Poor's и "A2" от Moody's. За информация относно BSTDB, посетете www.bstdb.org.