🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Делфинариум Варна и Human Advertising Agency с конкурс за анимационен уеб сериал

Сериалът ще е вдъхновен от живота на истински делфини

Делфинариум Варна
Делфинариум Варна
Делфинариум Варна    ©  Делфинариум Варна
Делфинариум Варна    ©  Делфинариум Варна
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Делфинариум Варна и рекламна агенция Human обявиха конкурс за подизпълнител на първия български анимационен уеб сериал с делфини. Излъчването му ще започне през лятото на 2020 година.

Търси се анимационно студио или специалист в областта на 2D анимацията, като основните изисквания към кандидатите са техническата експертиза, възможността за работа в кратки срокове, опитът в сферата и владеенето на стил на рисуване, подходящ за детска аудитория. Единственото, което е необходимо за кандидатстване, е изпращането на showreel на [email protected] до 15.09.2019 година.

Може и да е трудно за вярване, но сюжетът на сериала е базиран на реалната история на делфините, живеещи в Делфинариум Варна. А героите в него отговарят на истинските делфини, които човек може да срещне там.

Желанието на Делфинариум Варна и рекламна агенция Human е да създадат забавление, подходящо за децата. И то в момент, в който популярни са предимно чуждестранните продукции.