🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Световният уелнес лидер REVIV вече и в България

Брандът ще предложи на работодателите корпоративни пакети за допълнителна грижа за служителите

Световният уелнес лидер REVIV вече и в България
Световният уелнес лидер REVIV вече и в България
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Терминът уелнес продължава да набира популярност най-вероятно поради факта, че все повече хора искат да се чувстват добре на физическо, психическо и емоционално ниво.

Началото

Една от основните компании, допринасящи за развитието на това течение, е определено американската Reviv. Основан през 2011 от четирима медици, практикуващи в спешно отделение, брандът има за цел да предлага на своите клиенти услуги, които са с привкус на СПА изживяване, но едновременно с това са лесно достъпни за широката аудитория. Основателите на Reviv вярват, че всеки има право да бъде и да се чувства здрав чрез прилагане на различни мерки от спектъра на превантивната медицина.

Така година по-късно първата клиника е вече факт. Ексклузивният и единствен по рода си медицински център отваря врати в Маями, Флорида. След консултация с лекар в клиниката първите посетители са свидетели на иновативни интравенозни (IV) терапии, които имат за цел да предоставят на организма пълната палитра от ценни хранителни вещества.

Reviv днес

Едва 9 години след старта Reviv успешно продължава да помага на клиентите си в световен мащаб да достигнат пълния си здравословен потенциал, като заедно с това променя коренно облика на уелнес индустрията.

Към днешна дата Reviv има над 90 центъра в повече от 40 държави, намиращи се на 6 континента. За този период Reviv се доказва като експерт в областта с над 500 000 вливания, извършени от над 250 професионално обучени медицински специалисти.

Услуги

Екипът от лекари на Reviv смята, че хидратацията е от първостепенно значение за здравето на ума и тялото. Дори и минималната загуба на течности може да причини стрес за организма и да увеличи наличието на свободни радикали, което впоследствие да причини редица здравословни проблеми.

Разработените IV терапии на Reviv връщат баланса в клетките и се грижат за правилната им хидратация чрез инфузия с антиоксиданти, минерали и витамини. Положителните ефекти се усещат веднага - повече жизненост и бистър ум.

В зависимост от вида IV терапията може да повлияе положително на състояния като слънчеви изгаряния, настинки, грип, вирусни заболявания, болка, гадене и махмурлук.

В дългосрочен план терапиите балансират имунитета, намаляват риска от възпалителни процеси, подмладяват кожата, подпомагат естествения процес на детоксикация и постигане на здравословно тегло.

IV терапиите, с които всеки отговорен за здравето си човек иска да поощри функциите на организма си, са вече налични и в България. Подходящи са също за любители спортисти, както и за професионални атлети.

Бъдеще

Фокусът на Reviv е отличната грижа за благосъстоянието на клиента, която не се изчерпва с предлагане на персонализирани IV терапии и шотове.

Компанията е положила усилия за разработване на пет генетични теста Genetics, които са с насоченост хранене, красота, тегло, спорт и здраве. Всеки от тях разкрива детайлно цялата ДНК история на индивида. Това позволява оптимизиране на настоящото и бъдещото здравословно състояние чрез корекции на начина на живот въз основа на личния генетичен профил.

Следвайки отблизо развитието на създалата се пандемична обстановка в световен мащаб, основателите на Reviv са се заели с изграждането на корпоративни пакети, с които всеки работодател ще има възможност да предложи най-добрата и качествена допълнителна грижа на своите служители с цел превенция или подобряване на здравословното им състояние.

И двете услуги ще бъдат предлагани в България от официалния представител за страната Reviv Bulgaria от есента на тази година.

За повече информация www.revivme.bg