🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Иновации по време на пандемия, рецесия, протести

На 25.02.2021 от "София ивент център" ще се излъчва наживо международният форум за иновации Innovation Explorer

Иновации по време на пандемия, рецесия, протести
Иновации по време на пандемия, рецесия, протести
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Отделете си ден за иновации. Вземете си отпуска от живота, пандемията, рецесията и го прекарайте с нас, за да се заредите със знание за бъдещето, позитивност и енергия за новаторство. Само до края на януари с цена за ранна регистрация.

На 25.02.2021 от "София ивент център" ще се излъчва наживо международният форум за иновации Innovation Explorer. Новото, седмо по ред издание, Innovation Crossroads - "Кръстопътища на иновациите", е пряко повлияно от темите за пандемията, рецесията, протестите.

Как се организира международен форум по време на пандемия? Разбира се, дигитално, с най-доброто техническо оборудване и излъчване от телевизионно студио от сърцето на София, с най-изявените български журналисти като водещи и модератори.

В трите панела - Оцеляване или просперитет? Банкрут или иновaция? Глад или революция?, ще видите и чуете 15 лектори. Те са представители на някои от най-големите организации в света като Световната банка, "Веолия", Оксфорд, "Кока-Кола", Siemens, УниКредит Булбанк, "Кауфланд" и др. Идват от 7 държави - САЩ, Белгия, Франция, Англия, Турция, Дания, Русия, за да отговорят на въпросите ни: Изяжда ли корупцията иновацията и бъдещето ни? Нашите пандемии, рецесии, революции акселерират ли знанието в света?

Футуристът Рик Вера, мениджър "Технологии" в Световната банка Ирма Менцер, икономистът от Оксфорд Димитър Бечев, президентът на Асоциацията на жените в европейския бизнес Юлия Старк и др. Ще бъдат модерирани от Венелин Петков, Ирина Недева, Миролюба Бенатова, Мария Черешева и др.

До края на януари 2021 г. можете да закупите своя билет на цена за ранна регистрация тук. Пълната програма е отразена на сайта на събитието. При регистрация ще получите линк за виртуален достъп до форума и допълнителните събития към него, както и специален рекламен пакет, доставен на вашия адрес.

Събитието се реализира с генералната подкрепа на: UniCredit Bulbank, Kaufland, "Софийска вода", част от Veolia, Aurubis и Schneider Electric Bulgaria. И с основната подкрепа на "Кока Кола България" и JTN.

Все още няма коментари
Нов коментар